Arda Kural ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar'ı hedef aldı: Beni kıskandı

Yaşadığı kötü günleri geride bırakan Arda Kural, konuk olduğu programda ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar hakkında yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Arda Kural, Mustafa Altıoklar ile ilgili ''24 yaşında senaryosunu kendi yazdığım bir film çektim. Mustafa Altıoklar'a izlettiğimde 'sen bize küfür mü ediyorsun?'' gibi enteresan bir çıkışta bulunmuştu. Beklediğim o değildi. Ben sanatsal olarak bakarak senaryonun yazılışına falan bakmasını istemiştim. Mustafa Altıoklar'ın beni kıskandığını hissettim.'' dedi.

Rol aldığı projeler ile adından söz ettiren ve yerli Leonardo DiCaprio olarak anılan Arda Kural, yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı ekranlara uzun bir ara verdi. Kötü günleri geride bırakan Arka Kural, Haberler.com'a özel açıklamalarda bulundu.

Ünlü yönetmen Mustafa Altıoklar ile ilgili açıklamalarda bulunan Arda Kural, dikkatleri üzerine çekti.

Kural, "24 yaşında senaryosunu kendi yazdığım bir film çektim. Mustafa Altıoklar'a izlettiğimde 'sen bize küfür mü ediyorsun?" gibi enteresan bir çıkışta bulunmuştu. Beklediğim o değildi. Ben sanatsal olarak bakarak senaryonun yazılışına falan bakmasını istemiştim.

"MUSTAFA ALTIOKLAR'IN BENİ KISKANDIĞINI HİSSETTİM"

Mustafa Altıoklar'ın beni kıskandığını hissettim. Ona göre onun önüne geçiyorum ve ondan daha fazla dikkat çekeceğim gibi şeyler olabilir. Annem insanlara karşı beni hep uyarırdı. Hep 'insanlar senin önüne geçmeye çalışacak' diyordu ve nitekim de öyle oldu. Bunu da başardılar.

Emret Komutanım serüveninden başlayan beni baskı altına alıp ezmeye çalıştılar. Beni kendime başarısız hissettirdiler ve özgüvenimi kaybettim" dedi.