Yerli Leonardo Arda Kural arabesk albüm çıkartıyor

Oyunculuğa başladığı ilk yıllarda yerli Leonardo di Caprio olarak anılan ve geçirdiği sağlık problemleri sebebiyle uzun bir süredir ekranda olmayan Arda Kural, hastalık sürecinin ardından tekrar ekrana döndü. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Arda Kural, şarkıcılığa başlayacağını duyurdu.

Son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan oyuncu Arda Kural, YouTube'de yayınlanan bir programa konuk oldu. Burada kariyeri hakkında samimi açıklamalarda bulunan Arda Kural, şarkıcılığa başlayacağını duyurdu.

ARDA KURAL ARABESK ALBÜM ÇIKARTIYOR

Arda Kural paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Arabesk türünde kendi bestelerimi ve şarkılarımı yapıyorum. Dün bir görüşmek yaptık ve anlaştık. Müzik yapacağım. Konser vereceğim" dedi. Yaşadığı zorlu süreçlerden sonra hala hırs ve öfke içinde olduğunu söyleyen Kural, "Bana bunları yaşatanlarla uğraşacağım."

"Kimsenin sınırlarını adaletsiz şekilde ihlal etmem ama uğraşırım. Başarılarımın hepsini bu yönde kullanırım. Siz nesiniz diye bakışlar da atarım, yarış da başlatırım. Belki bu savaş hiç bitmez. Çünkü çok yalnızdım ama şimdi kendimi güçlü hissediyorum"