Arda ile Omuz Omuza'nın konuğu Atakan Çelik kimdir, kaç yaşında? Atakan Çelik nereli, eşi kim?

Atakan Çelik, bugün Kanal D'de yayınlanan Arda ile Omuz Omuza'nın konuğu oluyor. Her pazar farklı isimler programa katılıyor ve lezzetli yemekler ekrana geliyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin kadrosunda bulunan Çelik Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminde rol almıştır. Arda ile Omuz Omuza'nın konuğu Atakan Çelik kimdir, kaç yaşında? Atakan Çelik nereli, eşi kim?

Atakan Çelik, Kanal D'de ekrana gelen program Arda ile Omuz Omuza'nın bu haftaki konukları arasında yer alıyor. Arda Türkmen ve yarışmacıları izleyenleri eğlenceli dakikalar yaşatıyor. BKM mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda bulunan oyuncu iktisat bölümü mezunudur. Arda ile Omuz Omuza'nın konuğu Atakan Çelik kimdir, kaç yaşında? Atakan Çelik nereli, eşi kim?

ATAKAN ÇELİK KİMDİR?

Atakan Çelik 1990 yılında İstanbul'un Beşiktaş ilçesinden dünyaya geldi. Tiyatro Avare'de oyunlarda rol aldı.1990 yılının Şubat ayında dünyaya gelen Atakan Çelik Kova burcudur. Boyu 1.83 cm, kilosu ise 76'dır.BKM Mutfak ekibi, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 isimli komedi programının 2. kuşak oyuncuları arasında yer alan Çelik, ayrıca büyük ses getiren Organize İşler 2: Sazan Sarmalı adlı sinema filminde Bahadır karakterini canlandırmıştır.

Cemile Canyurt kimdir, kaç yaşında? Arda ile Omuz Omuza'nın konuğu Cemile Canyurt nereli?

Eğitim hayatını İktisat bölümü üzerine tamamlayan yakışıklı oyuncu, 2017 yılında Zeynep Mızrak ile evlenmiştir.

Yılmaz Erdoğan hem yazdığı hem oynadığı Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminin kadrosunda Asım Noyan'ın (Yılmaz Erdoğan) damadı olarak rol aldı. Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli komedi programının 2. kuşak oyuncuları arasında yer alıyor. BKM ekibinde yer alan oyuncu, BKM Mutfak'da gösteriler yapmaya devam ediyor.

Ecem Sena Bayır kimdir, kaç yaşında? Balçiçek'le Sohbete Geldik konuğu Ecem Sena Bayır nereli?