Arda Turan Berkay Özlem Şahin son dakika haberleri!

Arda Turan Berkay kavgası son dakika haberleri yakından takip ediliyor. Arda Turan Berkay Özlem Şahin kavgasında son durum ne? Geçtiğimiz günlerde Arda Turan ve Berkay arasında yapılan kavga magazin gündemine son dakika bombası olarak düştü. Emirgan'da bir eğlence mekanında ikili arasında yaşanan tartışmada Arda, Berkay'a kafa atarak burnunu kırdı. Daha sonra Berkay hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından Berkay'ın avukatı Ayşegül Mermer canlı yayında açıklama yaptı. İşte Magazin D'de yer alan açıklama:

"Kamera görüntülerinden anlaşılacağı gibi müvekkilimin şaşkınlığı gözler önündedir. Hastaneye silahla girmek, silahla dolaşmak, o silahın bilerek ateşlenmesi bizi derinden üzmüştür. Tesellimiz merminin kimseye isabet etmemiş olmaması.

'KONUYU SAPTIRMA ÇABASI'

Vakanın yargıya intikal ettiği anda Arda Turan'ın sosyal medya üzerinden Özlem Ada Şahin'i yalancılıkla itham etmesi, sözlü tacizi eski bir mevzuymuş gibi göstermesi konuyu saptırma çabasıdır. Arda Turan'ın yaptığı büyük bir suçtur. Bu olayda hiçbir kusuru olmayan anne adayının adına da müvekkilim üzüntü duymaktadır."

Avukatı aracılığıyla Berkay'ın yaptığı açıklama ise şöyle:

"Öncelikle 3 gündür burada bekleyen herkese sevgilerimi iletiyorum. Berkay ve Arda önemli değil. Burada önemli olan iki kadının yaşadığı. Öncelikle ben karşı tarafın yapamadığını yapıyorum. Eşimden ve Aslıhan'dan özür diliyorum. Erkek adam kavga eder fakat sen sohbet ederken yandan yapılan saldırı alçakçadır. Ben karşı tarafa 'Şikayetçi olmamamı istiyorsanız iki şartım var; eşimden, benden, kamuoyundan, kendi eşinden özür dileyeceksin' dedim. Ancak karşı taraftan her seferinde saçma sapan açıklamalar geldiği için davamın sonuna kadar arkasındayım."

KAMERA GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Başakşehirli Milli Futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin arasında ne yaşandı. Herkesin merak ettiği sorunun yanıtı Kanal D Haber'de. İşte o gece yaşananlar. Emrullah Erdinç'in özel haberi...

Futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin'in İstanbul Emirgan'da başlayan Etiler'deki bir hastanede devam eden silahlı gecenin yaşananları.

Emirgan'daki eğelence mekanının kapısı. Herşey sakin gibi görünüyor. Ama içerde fırtınalar esiyor.

Çünkü kamera açısının olmadığı bir alanda Arda Turan şarkıcı Berkay Şahin'in burnuna kafa attı.

Eğlence mekanından önce şarkıcı Berkay çıkıyor.

Kavgada burnu kırılan Berkay Şahin, sinirle elindeki şişeyi hızlıca yere atıyor.

Berkay'ı barın dışındakiler sakinleştirmeye çalışıyor ama Berkay Şahin el işaretiyle, uzak durmasını istiyor.

Süre 0:00Hatta eğlence merkezinin işletmecisi Umut Evirgen'de şarkıcının yanına gidiyor.

Berkay'ın yanındakiler, şarkıcıyı caddenin karşısındaki otobüs durağına doğru götürüyor.

Herkes Berkay Şahin'i sakinleştirmeye çalışırken bu kez, saatler 06.22'yi gösterdiğinde kameranın açısına Trabzonsporlu milli futbolcu Burak Yılmaz giriyor.

Burak Yılmaz'ı kapıdakiler görevliler durdurmak istese de başarılı olamıyor. O da Berkay Şahin'in yanına doğru ilerliyor.

Burak'tan tam 1 dakika sonra bu kez saatler 06,23'ü gösterdiğinde kavganın diğer tarafı, milli futbolcu Arda Turan kameranın açısını giriyor.

Ayakta durmakta zorluk çeken milli futbolcuyu etrafında bulunun 8 kişi durdurmakta zorluk çekiyor.

Arda Turan otobüs durağının da bekleyen Berkay Şahin'in yanına gitmek istiyor. Ama yanındakiler ikilinin sokakta kavga etmemesi için büyük çaba harcıyor.

Hatta devreye oyunculur Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak giriyor.

Onlar da Arda Turan ile konuşarak, milli futbolcuyu sakinleşmeye çalışıyor.

Saatler 06:25'i gösterdiğinde otobüs durağında burnu kırık halde bekleyen Berkay Şahin taksiye bindiriliyor.

Ve hastaneye götürülüyor.

Futbolcu Arda Turan da, şarkıcı Berkay'ın hastaneye gittiğini öğrenince, aynı hastaneye doğru yola çıkıyor.

ARDA TURAN’IN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Arda Turan, şarkıcı Berkay Şahin ile kavgasının ardından gittiği hastanede tabancasının ateş alması nedeniyle emniyette

yaklaşık 3 saat ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Olayda kullanılan silahı polise teslim eden Arda Turan, taciz suçlamalarını ret ederken hastanede ateş edilmesi olayına ilişkin ise beline koyarken tabancanın ateş aldığını söyledi.

"TANIMADIĞIM BİRİNİN EVLİ OLDUĞUNU DA BİLEMEM"

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki ifadesinde Arda Turan, "Ben Burak Yılmaz'la konuşurken bir anda Berkay beni çekmeye başladı. Ne olduğunu anlamadım, o an vurdum. Daha sonra öğrendim ki, eşine laf söylemişim. Birincisi ben tanımam. Tanımadığım birinin evli olduğunu da bilemem. Ayrıca eşi 'Arda tuvalete giderken bana dokundu' demiş. Güvenlik kameralarında da belli ki, ben hiç tuvalete gitmedim" dedi.

“TABANCA BELİME KOYARKEN ATEŞ ALDI"

Hastaneden gerçekleşen olaylara ilişkin ise Arda Turan'ın, "Ben peşinden hastaneye gittim. Berkay'a, eşine hiçbir şey söylemediğimi söyleyip, 'Buna nasıl inanırsın' dedim. Hatta, o da bana 'Kaptan ben sana inanıyorum' dedi. Belimde olan tabancayı çıkardım orada bulunan masaya koydum, 'İnanmıyorsan beni vur' dedim. Burnu kırık olduğu için ona, 'Ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben senden şikâyetçi de olmayacağım, ne yaparsan yap" dedim. Sonra belime tekrar tabancayı koyarken ateş aldı" dediği öğrenildi.

Arda Turan, eğlence mekanında burnunu kırdığı Berkay'ın tedavi için gittiği Ulus'taki hastaneye saat 05.30 sıralarında gitmiş, ikilinin check-up servisi önünde tekrar tartıştıkları sırada Arda Turan'ın silahının ateş aldığı öğrenilmişti. Konuyla ilgili Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından soruşturma başlatılmıştı.

Arda Turan- Berkay kavgasında Caner Erkin detayı

Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşananların perde arkası ortaya çıktı. Kanal D Haber'den Emrullah Erdinç, detayları aktardı. Medipol Başakşehir forması giyen Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavganın perde arakasındaki detaylar ortaya çıktı. Kanal D Haber'den Emrullah Erdinç, yaşanan olayın arkasındaki gelişmeleri anlattı.

"EĞER KARIN BURADA OLMASAYDI..."

"Arda Turan'ın Berkay'ın eşi Özlem Şahin'e sözlü tacizde bulunmasının ardından sokakta kavga başlıyor. Berkay Şahin'in burnu kırılıyor. Görgü tanıklarının anlattıklarına göre kavga geçmişe dayanıyor. Caner Erkin ile Arda Turan'ın arasındaki yakınlık nedeniyle ikili arasında geçmişe dayanan bir olay olduğu da ifade ediliyor. Arda Turan'ın, "Eğer karın burada olmasaydı bak ben sana ne yapıyordum" sözü üzerine Berkay, Arda'yı sokağa çağırıyor ve ilk kavga sokakta yaşanıyor."

"HASTANEDE SİLAH 1 EL ATEŞ EDİYOR"

"Berkay Şahin'in burnu kırıldıktan sonra hastaneye kaldırılıyor. Arda Turan ve beraberindeki arkadaşları sinirlerini alamamış bir şekilde hastaneye gidiyor. Kamera görüntülerinde Arda Turan hastane içerisinde Berkay'ın bulunduğu yere gidiyor ve arbede yaşanıyor. Arda Turan'ın elinde silah olduğu görülüyor ve silah 1 el patlıyor. Mermi çekirdeği polisler tarafından emniyete alındı ve inceleme başlatıldı. Arda'nın elinde tuttuğu silahı polise teslim etmesi gerekiyor. Silahın ruhsatlı mı ruhsatsız mı olduğu anlaşılmalı."

"ARDA TURAN YÜZDE 100 CEZA ALACAK"

Arda Turan hakkında 2 suçtan dolayı soruşturma yapılacak. Arda, silah nedeniyle yüzde 100 ceza alacak. Bugün veya yarın Arda'nın ifadesi alınacak.

SON DAKİKA!

Şarkıcı Berkay’ın şikayeti üzerine Arda Turan hakkında soruşturma başlatıldı.

Futbolcu Arda Turan şarkıcı Berkay’la yaptığı kavga sonrasında gündeme gelmiş ve Berkay’ın eşine taciz ettiği iddia edilmişti. Bu gelişmelerin ardından Berkay ile eşi Özlem Ada Şahin, Arda Turan ile mahkemelik olmaya karar verdi.

Berkay ve eşinin şikayeti üzerine savcılık, Arda Turan hakkında soruşturma başlattı. Savcılığın olayı incelemeye aldığı, soruşturma kapsamında Turan’ın ifadesinin alınabileceği öğrenildi.

ASLIHAN DOĞAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Aslıhan Doğan, Instagram sayfasında konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

"Hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim" diyen sosyetik güzel, "Yaşanmışlıklarıyla her daim olgunlaşmış bir insan, yetiştirilme şeklinden ötürü aile kavramının ne olduğunu iyi bilen bir evlat, tahmin edilenden çok daha güçlü bir kadın, ve en önemlisi bir anne adayı olarak yazıyorum. İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu. Farklı amaçlara hizmet eden, beni sosyal platformda eleştirmeyi kendinde hak gören, ve maalesef mutsuzlukla beslenen hazımsız insanlarla karşılaştım. Sabrım bir çok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedim. Bugün de vermeyeceğim. Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim. Saygılar" ifadelerini kullandı.

OLAY NASIL GELİŞTİ?

Arda Turan ve Berkay’ın önceki gece eğlenceleri olaylı bitti. İddiaya göre ünlü futbolcu, aralarında Burak Yılmaz’ın olduğu erkek arkadaşlarıyla Emirgan’daki Gizli Kalsın adlı bara eğlenmeye gitti. İlerleyen saatlerde mekâna şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Şahin de geldi. Yan yana localarda eğlenen grup bir süre sonra tartışmaya başladı. İddiaya göre Berkay sigara içmek için dışarı çıktığında ünlü futbolcu, Özlem Şahin’in yanına giderek “Ne kadar güzelsin, evli olmasam seni kaçırmazdım” dedi.

ARDA KAFA ATTI

Bu sözleri duyan Berkay, Turan’a “Karımı eve bırakıp döneceğim. Erkek erkeğe konuşacağız” diye karşılık verdi. Bu uyarı üzerine gerilen Turan da Berkay’a kafa attı. Kanlar içinde kalan şarkıcı, eşi ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından Arda Turan’ın da Berkay’ın bulunduğu hastaneye giderek şarkıcıdan “Eşin olduğunu bilmiyordum” diyerek özür dilediği öne sürüldü.