Aras Bulut İynemli'ye Atatürk dizisiyle ilgili tepkiler çığ gibi büyüyor

Aras Bulut İynemli Atatürk dizisinin fragmanını paylaştı. Dizi için verilen skandal karara ses çıkarmayan Aras Bulut İynemli'nin Atatürk dizisinin fragmanını paylaşmasına, sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

Aras Bulut İynemli, Atatürk dizisinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü oynamıştı. Disney Plus, kendi platformunda yayımlanması beklenen Atatürk dizisi hakkında skandal bir karar vermişti. Disney Plus'un Amerika Birleşik Devleri'ndeki Ermeni lobisinin baskısı sonucu yayımlamaktan vazgeçtiği 'Atatürk' dizisinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli, bu skandala tepki göstermemişti.

FRAGMANI NIYE PAYLAŞTIN?

Konuya karşı sessiz kalıp tepki göstermeyen Aras Bulut İynemli, dizinin fragmanını yayınladı. İynemli'ye ise tepkiler gecikmedi. Sosyal medya kullanıcıları, "Ona ve eserine layık olabilmek için mi Ermeni Diasporası'na ve Disney'e sesini çıkaramadın?", "En çok hangi banknotun üstündeki Atatürk'ü seviyorsun Aras?", "Aras Bey, her şey para değil bazı şeyler paradan değerlidir. Tepkinizi sustuğunuz gibi fragmanı paylaşmayarak bile gösterebilirdiniz.", "Atam seni severim ama kusura bakma parayı daha çok severim!" yorumlarında bulundular.