Aras Bulut İynemli'nin ağabeyi Orçun İynemli'den çıkan haberler sonrası ilk açıklama

Orçun İynemli eşi Eda İynemli'ye şiddet uyguladığı ve evinde yasaklı madde (uyuşturucu) yetiştirdiği haberleriyle gündeme gelmişti. Açıklama yayımlayan Orçun İynemli, hem eşi ve ailesinden hem de kamuoyundan özür diledi.

Aras Bulut İynemli'nin ağabeyi Orçun İynemli eşi Eda İynemli tarafından şikayet edilmişti. Eda İynemli eşi Orçun İynemli'nin kendisine şiddet uyguladığını ve evde yasaklı madde (uyuşturucu) yetiştirdiğini söylemişti. Savcılık izniyle evde araştırma yapan polis, bahsedilen yasaklı maddeyi (uyuşturucu) bulup Orçun İynemli'yi gözaltına aldı. Aras Bulut İynemli'nin kendisi gibi oyuncu olan ağabeyi İynemli, hem emniyete hem de savcılığa ifade verdi.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan İynemli; eşinden, ailesinden ve kamuoyundan şu sözlerle açıkladı:

"Yaşadığımız talihsiz olayla ilgili basında çıkan haberler üzerine bu açıklamayı yapmak ihtiyacı hissediyorum. Biliyorum yaşananlar kabul edilebilir değil. Tüm bu olaylar yüzünden herkesin huzurunda başta eşim Eda'dan, üzdüğüm tüm aile bireylerinden ve kamuoyunu böyle tatsız bir meseleyle meşgul ettiğimiz için sizlerden içtenlikle özür diliyorum."