Aras Bulut İynemli'nin abisi Orçun İynemli uyuşturucu madde yetiştirmekten gözaltında!

Aras Bulut İynemli'nin ağabeyi Orçun İynemli evinde uyuşturucu madde yetiştirmek suçundan gözaltına alındı. Eşi tarafından şikayet edilen Orçun İynemli, önce emniyete sonra savcılığa ifade verdi.

Aras Bulut İynemli'nin kendisi gibi oyunculuk yapan ağabeyi Orçun İynemli hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Aras Bulut İynemli'nin ağabeyi Orçun İynemli'nin eşi Eda İynemli, eşinin kendisine şiddet uyguladığını söyleyerek suç duyurusunda bulundu. İddiaya göre 22 Ekim'de gerçekleşen olayda İynemli çifti birlikte alkol aldıktan sonra tartışmaya başladılar.

Orçun İynemli uyuşturucu madde yetiştirmekten gözaltında

Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre; tartışma büyüdükten sonra iddiaya göre Orçun İynemli, eşine şiddet uygulamaya başladı. Karakola giderek şikayetçi olan Eda İynemli, eşinin aynı zamanda evde uyuşturucu madde imal edip kullandığı ihbarında da bulundu. Emniyet güçleri, ihbar üzerine savcılık izniyle ikamette arama izni aldı.

Emniyet güçleri yaptıkları aramada evin içerisinde saksılarda yetişmek üzere uyuşturucu madde buldu. Bu maddeler ile birlikte gözaltına alınan oyuncu, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Emniyet sonrası adliyeye götürülen İynemli, savcılığa da ayrı bir ifade verdi.