İki dizi için yolun sonu göründü! O diziler final yapacak!

Show TV ekranlarında yayımlanan iki dizi için karar verildi. Hayat Bugün ve Baba dizilerinin final yapacağı öne sürüldü. Hayranlarını yasa boğacak karar kanal yönetimi ve oyunculardan geldi. İki dizinin final yapacak olması şok etkisi yaratırken hikayelerinin nasıl biteceği merak edildi. İki dizi de güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Baba ve Hayat Bugün dizilerinin fişi çekildi! Ekranlara iddialı bir giriş yapan diziler için yolun sonu göründü. New Amsterdam isimli doktor dizisinden uyarlanan Hayat Bugün dizisinde kanal yönetimi son sözü söyledi. Baba dizisi finalinde Tolga Sarıtaş tarafından duyuruldu.

HAYAT BUGÜN FİNALİ YAYIMLANDI!

Yönetmenliğini Çiğdem Bozali'nin üstlendiği, senaryosunu ise Ayça Üzüm ve Cansu Çoban'ın kaleme aldığı medikal ve dram türündeki Türk televizyon dizisi Hayat Bugün, 8. bölümü ile izleyicisine veda ediyor. 2018 yapımı Amerikan dizisi New Amsterdam'dan uyarlanan yapımın ekran yolculuğu kısa sürdü.

Dizinin başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Tansel Öngel ve Hande Doğandemir yer alıyordu. Hayat Bugün 8. bölümü ile 7 Aralık Çarşamba günü izleyicisine veda edecek.

BABA DİZİSİ FİNAL YAPIYOR

Finali deprem etkisi yaratan diğer dizi ise Baba'nın ise 27 Aralık'ta final yapacağı belirtildi. Yapım resmi twitter hesabından konu ile açıklama yaptı.

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı dizi salı salı akşamlarının gözde yapımları arasında yer alıyordu. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca yda Aksel, Özge Yağız, Deniz Hamzaoğlu, Taner Rumeli, Zeynep Tuğçe Bayat, Damlasu İkizoğlu, Bihter Dinçel, Özge Özacar ve Hakan Kurtaş gibi isimler bulunuyordu.

Gökhan Horzum ve Ekin Atalar'ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Çağrı Bayrak oturuyor.

Pazartesi akşamları reytingleri havada kapacak! İddialı dizi Sipahi gümbür gümbür geliyor...

Survivor 2023 kadrosunda yok yok! Yarışmada kimi ararsan var!