Aracından uyuşturucu çıkmıştı... Ayşegül Çınar, beyanlarının yalanlanması üzerine açıklama yaptı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Lila karakteri ile tanınan Ayşegül Çınar, bir eğlence mekanından arkadaşları ile çıktıktan sonra polis çevirmesine takılmış ve aracından uyuşturucu çıkmıştı. Eski sevgilisinin kendisine komplo kurduğunu söyleyen Ayşegül Çınar'ı yalanlayan kamera kayıtları çıktı. Beyanlarının yalan çıkmasının ardından canlı yayına telefonla bağlanan Çınar, 'O gün karşı tarafın beyanında da 'Ayşegül'ün haberi yoktu benim geldiğimde, kontrol etmek için geldim' diyor. Arkamda bir kaç kamera görüntülerinde zaten görünüyor. Avukatımın elinde de var. Ki bunlardan başka kamera görüntüleri de çıktı.' dedi.

Genç oyuncu Ayşegül Çınar, arkadaşları ile eğlenmesinin ardından mekandan çıkıp eve dönerken polis çevirmesine takıldı.

Ayşegül Çınar'ın aracın uyuşturucu madde bulundu ve gözaltına alındı. Çınar, verdiği ifadede eski erkek arkadaşını suçladı. Kamera kayıtlarından ve dosyada toplanan delillerden kumpasın sonuçsuz kaldığı belirtildi ve Çınar serbest bırakıldı.

Ancak yeni çıkan kamera kayıtlarının ardından Ayşegül Çınar'ın ifadesinde verdiği beyanların yalan çıkması üzerine Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanıp açıklamalarda bulundu.

'HANGİ KAMERA GÖRÜNTÜLERİNE BAKTIKLARI ÖNEMLİ'

Ayşegül Çınar, 'Bu konu artık o kadar çok uzadı ki konuşmak istiyorum, herkes konuştu. Ben sessiz kaldıkça insanlar üzerime gelmeye çalışıyorlar. Kamera görüntülerinde görünüyor. Hangi kamera görüntülerine baktıkları önemli. O gün karşı tarafın beyanında da 'Ayşegül'ün haberi yoktu benim geldiğimde, kontrol etmek için geldim' diyor.

'YEDEK ANAHTARIM SÖYLEDİĞİM ŞAHISTAYDI'

Arkamda bir kaç kamera görüntülerinde zaten görünüyor. Avukatımın elinde de var. Ki bunlardan başka kamera görüntüleri de çıktı. Benim araba iki gün boyunca kullanılmamıştı. Yedek anahtarım söylediğim şahıstaydı.

'İNSANIN ÜZERİNE BU KADAR GELİNMEZ'

Sosyal medyada paylaşmıştım hepsinin kayıtları var. 'Arabamın anahtarını kaybettim eyvah' diye. 2 gün sonra benim arabam ihbar ediliyor. Ben burada sansasyonel yaratmak istemiyorum. Daha çok yeni bir oyuncuyum. Bir insanın üzerine bu kadar gelinmez. Kamera görüntülerinin hepsi elimizde var. Arabamın arkasında beklediği.' ifadelerini kullandı.

Ayşegül Çınar, 'Kamera görüntülerinde bagaja müdahale var mı? sorusuna 'Bagaja daha önce yerleştirilmiş.' dedi.