Apartmanlar Yarışıyor kaçta başlıyor, formatı nedir? Apartmanlar Yarışıyor sunucusu Ümit Kantarcılar kimdir, kaç yaşında?

Ekranların yeni yarışması Apartmanlar Yarışıyor bugün saat 16:15'te Tv8'de yayın hayatına merhaba diyecek. Ümit Kantarcılar'ın sunuculuğunu yaptığı Apartmanlar Yarışıyor hafta içi her gün izleyicisi ile buluşacak. En iyi yemeği ben yaparım diyenler kendi apartmanından takım kurup sofra hazırlayacaklar. Karşı apartmana rakip olacaklar. En güzel yemeği yapan apartman büyük ödülün sahibi olacak. Apartmanlar Yarışıyor hakkında merak edilenlerin tümünü sizler için derledik.

TV8'in yeni yemek yarışması Apartmanlar Yarışıyor bugün saat 16:15'te ekranlara gelecek. Türkiye'nin en eğlenceli ve lezzetli yarışması Apartmanlar Yarışıyor Ümit Kantarcılar'ın sunumuyla hafta içi her gün yayınlanacak. Kendi apartmanından takımını kurup sofrasını hazırlayan apartman sakinleri karşı apartman ile yarışacak. Peki, Apartmanlar Yarışıyor formatı nedir? Apartmanlar Yarışıyor sunucu Ümit Kantarcılar kimdir? 

APARTMANLAR YARIŞIYOR FORMATI NEDİR?

En iyi yemeği ben yaparım diyenler kendi apartmanından takım kurup sofra hazırlayacaklar. Karşı apartmana rakip olacaklar. En güzel yemeği yapan apartman büyük ödülün sahibi olacak.

APARTMANLAR YARIŞIYOR SUNUCU ÜMİT KANTARCILAR KİMDİR?

Ümit Kantarcılar, 10 Ekim 1987 yılında Antalya'da dünyaya gelmiştir. Tam adı Ümit İbrahim Kantarcılar'dır. Oyunculuğa okul tiyatrosunda başladı. Daha sonra Antalya Belediye Tiyatrosu'na geçti. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Ümit Kantarcılar, özellikle Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Ceyhun karakteri ile tanınmış aynı süreçte ise Kızlar ve Anneleri isimli yarışma programını sunmuştur.

Kendisi gibi oyuncu olan Gamze Topuz ile 2014 yılında evlenenen Ümit Kantarcılar'ın bu evlilikten Elis Naz adında bir kızı bulunmaktadır.

Rengarenk, Şehrin Melekleri, Babalar Ve Evlatlar, Pis Yedili, Çakıl Taşları, Yerden Yüksek, Küçük Sırlar ve İki Aile dizilerinde rol alan Ümit Kantarcılar, şimdilerde TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan Vuslat dizisinde Kerem karakterine hayat vermektedir. Ümit Kantarcılar,1.88 metre boyunda, 81 kilo ve Terazi burcudur.