Apar topar final yapan Kırmızı Oda hayranlarını sevinçten çıldırtacak karar! Yerine yenisi geliyor!

Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı'nın yerine geçecek bomba bir dizi için çalışmalar başlıyor. Maceraları iki sezon süren iki dizinin yerini Atike Hınçlıer'in Yürek Çıkmazı isimli kitabı diziye uyarlanıyor. Senaryosunu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar'ın yazdığı diziyle ilgili detaylar netleşiyor. İsmi Cennetin Çocukları olarak belirlenen dizi çok yakında TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Kırmızı Oda'nın final yapmasının ardından yine bomba bir dizi için hazırlıklar başladı. Atike Hınçlıer'in Yürek Çıkmazı isimli kitabından uyarlanacak olan dizinin adı belli oldu. Yeni sezonda TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan dizinin adı Cennetin Çocukları olarak belirlendi. Gold Film'in yapımcılığına üstleneceği dizi daha şimdiden Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı'nı aratmayacak dizi olarak kulislerde konuşuluyor. Dizinin Eylül ayında izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda'nın ardından yine bomba bir dizi için için harekete geçildi.

DİZİNİN ADI BELLİ OLDU

Atike Hınçlıer'in Yürek Çıkmazı isimli kitabından uyarlanacak olan dizinin adı belli oldu.

Kırmızı Oda'nın Maria'sı mutfakta! Mutfak Bahane sunucusu Derya Taşbaşı kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı, hangi programları sundu?

GERİ SAYIM BAŞLIYOR

TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşmak için gün sayan dizinin adı Cennetin Çocukları olarak belirlendi.

Dizinin Eylül ya da Ekim aylarında seyircisiyle buluşması bekleniyor.

YÜREK ÇIKMAZI KİTABI NE ANLATIYOR?

2018 yılında çıkan ve Atike Hınçlıer'in kaleme aldığı Yürek Çıkmazı isimli kitapta çocuklarını düşünen bir annenin hikayesi anlatılıyor. tırnaklarıyla yaşama tutunmaya çalışan bir kadın ve çocuklarının gerçek hikayesi kitabın temel hatlarını oluşturuyor.