Apar topar evlenen Ebru Gündeş'in hamile olduğu iddia edildi

Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir ile sürpriz bir kararla nikah masasına oturan Ebru Gündeş gündeme bomba gibi düştü. Sessiz sedasız evlenen Ebru Gündeş'in 4,5 aylık hamile olduğu öne sürüldü.

Özel hayatı ile gündemden düşmeyen Ebru Gündeş'in bir önceki evliliğinden Aleyna adını verdiği kızı dünyaya geldi. 4'üncü kez nikah masasına oturan Ebru Gündeş magazin gündeminde deprem etkisi yarattı.

Ünlü şarkıcı Gündeş, 37 yaşındaki iş insanı Murat Osman Özdemir Dubai'de mutluluğa evet dedi. Aradığı aşkı Murat Osman Özdemir'de bulan Gündeş, evliliğin ardından aşk dolu karesini de yayınladı.

Onur Akay, şarkıcının 4,5 aylık hamile olduğunu iddia etti. Bir yazı yayınlayan Akay, şu ifadelere yer verdi:

"Ebru Gündeş'le de görüştüğünü bildiğim ünlü bir isimden, Ebru'nun hamile olduğu yönündeki bu iddiayı kesin olarak doğrulattım. Ebru Gündeş'in hamile olduğu öğrenilince, çift hemen nikâh tarihini öne almış. Benim duyurduğum tarihte ise hemen imam nikâhı yapmışlar ve sonra da bildiğiniz gibi resmi olarak evlenmişler.

Haftanın bu ilk gününe müjdeli bir haberle başlayalım. Sizlere, Ebru Gündeş'in 4,5 aylık hamile olduğunu kesin olarak söylüyorum."