Nişanlısından ayrılan İsmail Balaban, Survivor İlayda Şeker ile aşk yaşamaya başladı

Survivor 2021'e katılması ile popüler olan ve şampiyon olarak büyük ödülü kazanan İsmail Balaban, yarışma döneminde annesi ile tartışan nişanlısıyla ayrılık kararı aldı. Yeni bir aşka yelken açan İsmail Balaban, Survivor İlayda Alişan ile bir mekanda el ele görüntülendi.

TV8'de ekrana getirilen Survivor 2021 yarışmasının şampiyonu İsmail Balaban, annesinin "yılan" olarak bahsettiği nişanlısı Gamze Atakan ile ayrılık kararı aldı. Ayrılıktan kısa bir süre sonra yeni bir aşka yelken açan Balaban, ilk kez görüntülendi.

İsmail Balaban'ın Survivor yarışmasında mücadele ettiği İlayda Şeker ile olan arkadaşlığı aşka dönüştü. Geçtiğimiz gün bir eğlence mekanında el ele objektiflere yakalanan ikili ilişkileri hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

İLAYDA ŞEKER KİMDİR?

İlayda Şeker, kendisinden şu sözlerle bahsetmişti:

"Adım İlayda Şeker, 1994 Nevşehir doğumluyum. 18 yaşına kadar ailemle birlikte Nevşehir Ürgüp'te yaşadım. Ailem hala orda yaşıyor. Daha sonra Sakarya'da üniversiteyi kazandım. Okulumu bitirdikten sonra İstanbul'a dedemlerin yanına yerleştim. Şuan çalışmıyorum."