'Anlaşmalı boşandılar'

Mustafa Sandal ile Emina Jahovic’in 10 yıllık evliliği sona erdi. Sandal, iki çocuğu için 10 bin TL, Emina Jahoviç için ise 15 bin TL nafaka ödeyecek.

Neslihan Keskin

Uzun zamandır boşanacakları konuşulan Mustafa Sandal ve Emina Jahovic çiftinden kötü haber geldi. Sandal çifti, Beykoz Adliyesi’nde anlaşmalı boşandı.  İkili, 10 yıllık evliliklerini şiddetli geçimsizliği gerekçe göstererek sonlandırdı. Emina Jahoviç'in avukatı Salim Baki’nin sunduğu boşanma protokolüne göre Sandal, çocuklarına 10 bin, Emina’ya 15 bin TL nafaka ödeyecek. 

Çocukların yıllık tatil parası 60 bin TL! 

Boşanma protokolüne göre; 

 Çiftin iki çocuğun velayeti anneye verilecek. n İkilinin oturduğu Beykoz Çubuklu Vadi Evleri’ndeki evin üçte iki hissesi Emina Hanım'a devredilecek. Müşterek ev en az 3 milyon dolar bedelle satılacak. n 4 yıl içerisinde Sandal, Jahovic adına Sırbistan’da 250 bin avro değerinde ev satın alacak. n Tarafların ortaklaşa aldığı tekne, 3 ayda bir Emina Jahovic’e verilecek. Teknenin giderlerini popçu karşılayacak. n Jahovic, başka biriyle evlenirse, Sandal nafaka ödemeyecek. n Jahoviç, ortağı olduğu kozmetik firmasından gelir elde etmeye başladığı taktirde nafakada azalmaya gidilecek. n Popçu, çocuklar için yıllık 60 bin TL tatil parası ödeyecek. n Sandal çocuklara ve Emina'ya araç kiralayacak. Emina Sandal’a 275 bin lira değerinde bir araç satın alırsa Sandal’ın sorumluluğu kalkacak.