Ankaralı Turgut'tan evlat isyanı! Tehdit ediyorlar deyip her şeyi anlattı

Ankaralı Turgut mahlasıyla tanınan ve bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden türkücü Turgut Karataş, çocuklarının kendisine gelen yardım paralarını tehdit yoluyla almaya çalıştıklarını iddia etti.

'Ankaralı Turgut' olarak tanınan ünlü türkücü Turgut Karataş, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Bir dönem oyunculuk da yapan ve başrollerini Pınar Altuğ Atacan, Ebru Cündübeyoğlu, Betül Şahin ve Dolunay Soysert'in paylaştıkları Omuz Omuza adlı dizide de rol alan Ankaralı Turgut, geçtiğimiz Ağustos ayında hastaneye kaldırılmıştı.

Hayatında zor günler geçiren Ankaralı Turgut, çocuklarının yardım paralarını tehdit ederek kendisinden almak istediğini iddia etti.

Turgut açıklamasında, "27 senedir benim paramla geçiniyorlar, hiç kendileri para kazanmış mı? Baba parasıyla damat besliyoruz! Oğlum, Özlem, Hasret hepsi aynı... Ersoy zaten nankörün başı! Bunlar çete olmuş. Hiç helâl para kazanmışlar mı, helâl para yemişler mi? Bana toplanan yardım paralarını, beni tehdit edip almak istiyorlar. Bunlar, yalancı, iftiracı herkes bilsin!" ifadelerini kullandı.