Ani ölümü yasa boğdu... Levent Güner hayatını kaybetti

Kurtlar Vadisi dizisinde 2 sezon boyunca hayat verdiği Bedir karakteri ile izleyici karşısına çıkan Levent Güner'den acı haber geldi. Kalp krizi geçiren Levent Güner, 58 yaşında hayatını kaybetti. Güner'in cenaze törenine ilişkin detaylar açıklanmadı.

Necati Şaşmaz'ın başrolünde yer aldığı bir dönemin en popüler yapımları arasında gösterilen Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Bedri karakteri ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Levent Güner'den acı haber geldi. Yayınlandığı dönem reyting rekorları kıran ve tekrar bölümleri ile izlenen Kurtlar Vadisi'nin Bedir'i hayatını kaybetti.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kurtlar Vadisi'nde Pala'nın adamı Bedir rolüyle hafızalara kazınan Güner, geçirdiği kalp krizi sonucu 58 yaşında hayatını kaybetti. Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılık yapan Levent Güner, Kurtlar Vadisi dizisinde 2 sezon rol almıştı.

Dizide Pala ile birlikte İstanbul'a gelmiş ve Hüsrev Ağa'nın yanına yerleşmişti. Pala'nın emriyle bizzat Aslan Akbey'i üç el ateş ederek öldürmüştü.