Ani finali seyirciyi yıkmıştı... Kanıt'ın neden bittiği ortaya çıktı!

Engin Benli'yle Deniz Celiloğlu'nun başrolü oldukları Kanıt dizisi, ekran macerasını sürdürürken 100. bölümde ani bir finalle vedasını gerçekleştirmişti. Engin Benli, Kanıt'ın bu ani finalinin nedenini açıkladı.

Oyuncu Engin Benli, Kanıt adlı polisiye diziyle tanınırlık kazanmıştı. Daha sonra EDHO ve BBCS gibi dizilerde rol alan Engin Benli, Kanıt dizisinin 100. bölümde ekrana veda etmesi hakkında konuştu.

Engin Benli, dizinin final kararı almasında yapım tarafının etkili olduğunu söyledi. Katıldığı Keşif Ekranı adlı YouTube kanalında konuşan Benli, şu açıklamayı yaptı:

"Çok güzel bir işti aslında, çok da keyifli bir işti. Üç sene boyunca sürdü, aslında yazlık bir proje olarak başlamıştı. Çok sevildi. 100 bölüm çektik ve 100 bölümden sonra ansızın bitti. Yapımcıların belki de anlaşmazlığı, belki ekonomik sorunlardan dolayı, belki yapımcıların inatlaşması yüzünden belki... Her şey o kadar güzel giderken 'Arkadaşlar, maalesef 100'üncü bölümde bitiriyoruz' dendiğinde bütün ekipçe çökmüştük. Oturduk böyle 'Niye bitiyor, neden bitiyor?' diye bütün ekipçe üzülmüştük."