Angelina Jolie, Brad Pitt itirafı ile olay oldu: İlişkim boyunca kendimin ve çocuklarımın güvenliğinden endişe ettim

Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie, 11 yıllık eşi Brad Pitt ile aldığı boşanma kararının ardından gündemden düşmüyor. Jolie, verdiği son röportajında ''İlişkim boyunca kendimin ve çocuklarımın güvenliğinden endişe ettim'' itirafı ile ağızları açık bıraktı.

2014 yılında Brad Pitt ile evlenen Angelina Jolie ayrılık kararı aldı. Jolie, son verdiği röportajda evliliğinden, boşanma kararından ve çocuklarının velayetiyle ilgili tüm bilinmeyenleri anlatırken itirafı ile gündem oldu.

The Guardian'a konuşan Angelina Jolie, Brad Pitt ile ilişkisi ve evliliği süresince hem kendisinin hem de çocuklarının güvenliğinden endişe ettiğini söyledi. Jolie, Pitt ile süren velayet davası nedeniyle bu konu hakkında daha derin açıklamalar yapamayacağını ifade etti.

Büyük oğlu Maddox ile Pitt arasında uçakta yaşandığı ileri sürülen şiddet olayı hakkında konuşan Jolie, şunları söyledi:

"Olaylar uçakta uygulanan sözlü ve fiziksel şiddetle başlamadı. Olay bundan çok daha karmaşık"

Jolie, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: "Çocuklarımın babasından ayrılma kararı almak, öyle bir pozisyonda bulunmak bana çok şeye mal oldu. Ailem ve çocuklarımın babası için iyilik ve huzur diliyorum. Biz her zaman bir aile olacağız"