Angelina Jolie'den bomba iddia! Brad Pitt'in şiddet uyguladığını açıkladı

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Angelina Jolie, eski eşi Brad Pitt hakkında şoke eden iddialarda bulundu. 2012 yılında başlayan beraberliklerini evlilikle taçlandıran ünlü çift, ilişkilerinde anlaşmazlıklar yaşadıkları gerekçesiyle Eylül 2016 yılında ayrılık kararı almıştı. Boşanma davaları hala devam eden çift, Jolie'nin mahkemeye sunduğu belgeler ile tekrar gündeme geldi.

2016 yılından beri devam eden boşanma davaları ile çok konuşulan Brad Pitt ve Angelina Jolie, dava boyunca çocuklarının velayeti konusunda anlaşmazlıklar yaşadılar. Boşanma davası devam ederken Angelina Jolie, mahkemeye herkesi şoke eden belgeler sundu. Ünlü oyuncu Brad Pitt'in evlilikleri boyunca kendisine şiddet uyguladığını iddia eden Jolie, bu konu hakkında kanıtlarının olduğunu ve çocuklarının da tanıklık etmeye istekli olduğunu söyledi.

Çiftin boşanmasının ilk aşamasında Pitt'in, 6 çocuğuna da hem sözlü hem de fiziksel şiddet uyguladığı iddiaları Angelina Jolie tarafından mahkemede açıklanmıştı. Pitt, FIB soruşturması ile Los Angeles Çocuk ve Aile Hizmetleri tarafından soruşturuldu. Fakat oyuncu bu soruşturmalar sonucu aklandı.

Ünlü oyuncu Brad Pitt'e yakın kaynakların boşanma davasının başından beri Jolie'nin hep bu tarz suçlamalar yönelttiğini ancak bunları kanıtlayamadığını söyleyerek Pitt'i savundular.

Bir zamanlar yaşadıkları aşk ile Hollywood dünyasında çok konuşulan Angelina Jolie ve Brad Pitt'in 6 çocuğu bulunuyor. 2014 yılında evlenen çiftin evlilikleri kısa sürmüş 2016 yılında boşanma kararı almıştı.