Angelina Jolie paylaşımı ile duygulandırdı: Annem yaşasaydı 73 yaşına girecekti

2007 yılında hayatını kaybeden annesi Marcheline Bertrand'ın doğum gününde paylaşımda bulunan Angelina Jolie, yıllar öncesine ait bir kareyi sosyal medya hesabından yayınladı. Angelina Jolie, paylaşıma düştüğü notla herkesi duygulandırdı. Jolie, ''Annem yaşasaydı 73 yaşına girecekti'' dedi.

Özel hayatı ile sıkça magazin basınında yerini alan dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie, annesinin doğum gününü kutladı. 2007'de annesi Marcheline Bertrand'ı kaybeden Angelina Jolie, yıllar öncesine ait bir fotoğrafı Instagram'dan takipçilerinin beğenisine sundu.

Jolie, paylaşımına düştüğü duygusal not ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncu, paylaşımında "Annem yaşasaydı 73 yaşına girecekti. Haziranda, anneme teşhis konduğu yaşa bir ay uzaklıkta olacağım. Kansere yakalanma riskimi azaltmak için önleyici ameliyatlar geçirdim ve kontrollere devam ediyorum.

O vefat ettikten sonra yeni bir anlam kazandı. Sevdiklerini kaybedenlere sevgilerimi ve tam şu anda hayatları ve sevdiklerinin yaşamları için mücadele edenlere güç gönderiyorum. Ve diğer kadınlara, lütfen kendinize bakmak için zaman ayırın, mamografisini çektirmeye, kan testleri yaptırmaya ve ultrasona gidin. Özellikle de ailenizde kanser geçmişiniz varsa." ifadelerini kullandı.