Amine Gülşe'den 'Mesut'suz iş tatili

Mimarlık şirketi kuran Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe, ilk işini Kapadokya'da kaptı. Egzotik kente ekibiyle gelen Amine Gülşe, günlüğü 16 bin 700 TL olan otelde konaklıyor. İş seyahatinde kendisine eşi Mesut Özil yerine erkek kardeşi Şahan Gülşe eşlik ediyor.

Fenerbahçe'de top koşturan Mesut Özil'in manken- oyuncu eşi Amine Gülşe, geçtiğimiz aylarda farklı bir sektöre adım atıp mimarlık şirketi kurmuştu. Ekranlara dönmeyi planlamayan ve ev dekorasyonu üzerine yoğunlaşan 6 aylık hamile olan Gülşe, ilk işini Kapadokya'da kaptı. Ailesiyle birlikte mayıs ayında Almanya'ya giden Gülşe, ortağı Didar Cansel Rızvanoğlu ile birlikte Kapadokya'ya gitti.

İş seyahatinde kendisine eşi Mesut Özil yerine erkek kardeşi Şahan Gülşe eşlik ediyor. Kapadokya'da bir otelin dekorasyonuna imza atacak olan Gülşe, yörenin en pahalı otelinde konaklıyor. 4 gün boyunca burada kalmayı planlayan Gülşe, günlüğü 16 bin 700 TL olan otelin süitinde kalıyor. Yöreden renkli fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Gülşe, belirginleşen karnıyla da dikkat çekti.

Bensu Soral'dan dikkat çeken eleştiri: Herkes yarış halinde

Serenay Sarıkaya'nın tatil pozlarına büyük ilgi! Tarzını konuşturdu