Amina Muaddi kimdir, kaç yaşında? Asap Rocky Rihanna'yı Amina Muaddi ile mi aldattı? Ayrıldılar mı?

Magazin gündemi Asap Rocky ile Rihanna'nın ayrılığı ile çalkanıyor. Dünyaca ünlü rap şarkıcısı Asap Rocky ile Rihanna'nın bebeklerini kucaklarına almaya günler kala ayrıldığı iddia edildi. İkilinin ayrılmasında ise Amina Muaddi'nin yer aldığı söylendi. Moda ve ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile Asap Rocky arasında bir ilişki olduğu ortaya çıktı. Peki, Rihanna ile Asap Rocky ayrıldı mı? Amina Muaddi kimdir?

Amerikalı rapçi Asap Rocky ile Rihanna yakın zamanda bir bebek bekliyordu. Rihanna'nın her yer de hamilelik pozlarını paylaşırken Asap Rocky'nin Rihanna'yı Amina Muaddi ile aldattığı iddia edildi. Bu olay sonrası "Amina Muaddi kimdir?" sorusu da gündemde yer almaya başladı. Peki, Asap Rocky Rihanna'yı aldattı mı?

ASAP ROCKY RİHANNA'YI ALDATTI MI?

Magazin gündeminde verdiği pozlarla sıkça gündeme gelen ünlü rap sanatçısı Asap Rocky iddiaya göre Rihanna'yı ünlü ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile aldattı. Rihanna Amina Muaddi'yi takipten de çıkarken Asap Rocky geçtiğimiz senelerde Amina Muaddi ile bir iş birliği yapmıştı. İddialara göre ünlü isim Asap Rocky ve Muaddi'yi yakaladı. Bu iddialara henüz taraflardan açıklama gelmedi.

ASAP ROCKY RİHANNA AYRILDI MI?

Hamile olan ve bebeğini kucağına almaya gün sayan Rihanna ile rapçi Asap Rocky'nin aldatma iddiaları yüzünden ayrıldığı öne sürüldü. Çiftin Amina Muaddi nedeniyle ayrıldığı iddia edildi.

AMİNA MUADDİ KİMDİR?

Amina Muaddi 2 Haziran 1987 yılında doğdu. Romanya asıllı moda ve ayakkabı tasarımcısı, sosyal medya fenomeni olan Amina Muaddi Rihanna başta olmak üzere Kendall Jenner, Hailey Bieber gibi ünlüler ile işbirliği bulunan genç modacı Amina Muaddi günümüzde aynı isimli ayakkabı markasıyla tüm dünyada tanınıyor. 9 yaşından itibaren modaya ilgi duyduğunu söyleyen Muaddi Milano'daki Avrupa Tasarım Enstitüsü'ndeki eğitimini tamamladıktan sonra Vogue için stilist yardımcısı olarak çalıştı.

Özellikle ayakkabı tasarımına ilgi duyan Amina Muaddi 2013'te Milano'ya döndükten sonra Muaddi, o yıl Milano Moda Haftası'nda öne çıkan lüks marka Oscar Tiye'nin kurucu ortağı oldu. Daha sonra Paris'e taşındı ve Alexandre Vauthier ile ayakkabı koleksiyonunda tasarımcı olarak çalıştı. 2017 yılında tasarımcı Oscar Tiye'den ayrıldı ve kendi adını taşıyan markasını piyasaya sürdü.