Amber Heard'ün Aquaman 2 rolü tehlikeye girdi! Rekor imza sayısı

Son dönemde Johnny Depp ile mahkeme diyalogları ve yaşadığı olaylarla gündeme gelen Amber Heard'ün Aquaman 2 rolü tehlikeye girdi. İnternette imza kampanyası başlatan kişiler Amber Heard'ün Aquaman 2'de oynamaması için 3 milyondan fazla imza topladı.

Amber Heard ile eski eşi Johnny Depp arasında gerçekleşen dava ve detayları son günlerde gündemin en öne çıkan olaylarından bir tanesi oldu. İlk aşamalarında Johnny Depp'in adeta kariyerini bitiren olaylar tersine dönünce Amber Heard ile ilgili imza kampanyası başlatıldı.

Başlatılan yeni bir imza kampanyasına göre Amber Heard'ün Aquaman 2 filmi kadrosundan çıkarılması için 3 milyondan fazla imza toplandı. Son olarak 28 Nisan'da 2 milyon kişiye ulaşan imzacıların sayısı, yalnızca 4 günde 1 milyon daha artarak 3 milyon sınırını da aştı.

Amber Heard, sosyal medyadan gelen tepkileri kaldıramamış gibi görünüyor ki hali hazırda sahip olduğu PR ekibini kovdu. Çarşamba günü eski eşi Johnny Depp'in 'karalama' iddialarına karşın görülecek duruşmadan günler önce ekibini kovan Heard, yeni bir PR ekibi kiraladı.

Stephanie Cutter tarafından kurulan Precision Strategies isimli bu şirket, Barack Obama'nın seçimleri ikinci kez kazanmasında büyük pay sahibiydi.