Amber Heard'den Johnny Depp ile ilgili şaşırtan açıklama: Onu hala seviyorum!

İftira davası son bulan Johnny Depp ile Amber Heard cephesinden yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Johnny Depp ile olaylı bir boşanma süreci geçiren Amber Heard, kaybettiği davanın ardından ''Onu hala seviyorum'' ifadelerini kullandı.

Olaylı bir boşanma süreci geçiren Johnny Depp ile Amber Heard'ın birbirlerine karşılıklı olarak açtığı "iftira" davası geçtiğimiz haftalarda son buldu. Mahkeme Amber Hard'ın eski eşi Johnny Depp'e tazminat ödemesine karar verdi.

Today Show'da Savannah Guthrie'ye açıklamalarda bulunan Heard'ın röportajının bir kısmı daha yayınladı. Guthrie, "Johnny Depp sana asla vurmadığını söyledi. Bu bir yalan mı?" sorusuna Heard, "Evet, yalan!" dedi ve "Öldüğüm güne kadar davada söylediğim her sözünün arkasında olacağım." yanıtını verdi. Şiddeti kendisinin başlatmadığını ifade eden ünlü oyuncu, "Ben sadece Johnny'ye karşılık verdim. Duruşmada da anlattığım gibi, sürekli şiddet içinde yaşadığınızda bu normal hale geliyor ve sizin de uyum sağlamanız gerekiyor.

İlişkim boyunca korkunç, üzücü şeyler yaptım ve söyledim. Kendimi tanıyamadığım bir şekilde davrandım. Çok pişmanım. Mahkemede özgürce ve gönüllü olarak yaptıklarım hakkında konuştum. Doğru ile yanlış arasındaki farkı bile anlayamadığım bir noktaya itildiğimi anlattım.

Kesinlikle onu seviyorum. Onu tüm kalbimle sevdim ve temelden kopmuş bir ilişkiyi sürdürmek için elimden gelenin en iyisini yaptım. Ona karşı hiçbir kötü duygum yok."