Amber Heard yeni filminin gördüğü ilgiyi paylaştı: Çok duygulandım

Johnny Depp'in açtığı davayı kaybetmesinin ardından İspanya'ya kızı ile taşındı. Yeni filmi ''In The Fire'' ile büyük ilgi gören Amber Heard o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu paylaşımına ''Çok duygulandım'' notunu düştü.

Johnny Depp ile 15 aylık evliliğini olaylı bir şekilde bitiren Amber Heard, yazdığı bir makalenin ardından eski eşi ile davalık olmuştu. 1 Haziran 2022'de sonuçlanan davada kazanan taraf Johnny Depp oldu ve mahkeme Amber Heard'ün tazminat ödemesine karar vermişti.

Tüm yaşananların ardından ekranlardan elini eteğini çeken Heard, kızı ile İspanya'ya taşındı. "In The Fire" filmi ile beyazperdeye dönecek olan Heard, şimdilerde büyük heyecan yaşıyor. Güzel oyuncu, Sicilya'da düzenlenen 69'uncu Taormina Film Festivali'ne katıldı. Yeni filminin prömiyerine katılan Heard, uzun bir süre sonra ilk kez bir etkinlikte boy gösterdi.

Taormina Film Festivali'nde gördüğü yoğun ilgi hakkında bir mesaj yayımlayan Amber Heard, "Taormina Film Festivali'ndeki bu sıcak karşılama için çok teşekkür ederim. Unutulmaz bir hafta sonuydu" ifadelerini kullandı.

Kendisini bekleyen kalabalığı da paylaşan Amber Heard, "İnanılmaz bir karşılama... Tüm hayranlarıma ve destekçilerime teşekkür ederim. Çok duygulandım" dedi.