Amber Heard hakkında skandal iddia: Johnny Depp'le barışmaya çalışırken Elon Musk'la çıkıyordu!

Eski eşi Johnny Depp ile olaylı bir şekilde boşanan ve iftira davasında karşı karşıya gelen Amber Heard ile ilgili çiftin eski menajeri Christian Carino, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Christian Carino, Heard'ün Depp ile barışmaya çalıştığı sırada Elon Musk ile görüştüğünü ve kendisine defalarca, ''Onunla sadece boşluğumu dolduruyorum'' dediğini ileri sürdü.

Johnny Depp ile Amber Heard'ın birbirine açtığı davada yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Çiftin eski menajeri Heard'ün Depp'le barışmaya çalıştığı zamanda Elon Musk ile ilişkisi olduğu iddiasında bulundu.

Mahkemede menajer Christian Carino'ya Heard ve Musk'ın ilişkisi soruldu. Carino ifadesinde, avukatlara, "Çıkıp, çıkmadıklarını bilmiyorum ama kesinlikle beraber zaman geçiriyorlardı." dedi.

Christian Carino, Heard ve Depp arasında organize ettiği San Francisco'daki uzlaşmadan ne kadar zaman sonra oyuncunun Musk ile birlikte olduğu sorusuna "Tam olarak ne kadardı bilmiyorum ama çok zaman sonra değildi."

Heard, 2017'deki bir mesajında Carino'ya Musk'la ayrıldıkları için üzgün olduğunu söylemiş. Christian Carino da ünlü oyuncuya, "Zaten ona aşık değilsen neden üzgün olasın ki? Bana bin kez sadece boşluğu doldurduğunu söyledin." yanıtını vermiş.