Aman Reis Duymasın filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Aman Reis Duymasın nerede çekildi?

Aman Reis Duymasın filmi bu akşam Tv'de ilk kez olarak Atv'de saat 20:00'da izleyicisi ile buluşacak. Tüm televizyon takipçileri Aman Reis Duymasın nerede çekildi? Aman Reis Duymasın filmi konusu ne, oyuncuları kimler? gibi soruların yanıtlarını yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncuları bu kez komedi filmi için bir araya geldi. Yönetmen koltuğunda Onur Tan'ın oturduğu, Aman Reis Duymasın izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin tanınan karakterleri bu kez Aman Reis Duymasın filminde izleyicisinin karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Onur Tan'ın oturduğu, Aman Reis Duymasın seyircisine kahkaha tufanı yaşatacak. Peki, Aman Reis Duymasın nerede çekildi? Aman Reis Duymasın filmi konusu ne, oyuncuları kimler? İşte tüm merak edilenler...

AMAN REİS DUYMASIN NEREDE ÇEKİLDİ?

Yeraltı dünyasının en güçlü isimleri bir yaz tatiline çıkmaya karar verirler. Kadınlı erkekli bu renkli kadro daha deniz otobüsünden iner inmez tatilin beklentilerinin dışında olacağını anlayarak İstanbul'a dönmek yerine devam etme kararı alırlar. Yönettikleri bu büyük dünyanın tam zıttında küçücük bir sahil kasabasında şok üstüne şok yaşarlar. Tek dilekleri bu skandalı Reis Hızır Çakırbeyli'nin (Oktay Kaynarca) duymamasıdır.

AMAN REİS DUYMASIN FİLMİ KONUSU NE?

Aman Reis Duymasın filmi oyuncuları arasında Mustafa Üstündağ, Ozan Akbaba, Emir Benderlioğlu, Savaş Özdemir, Ceren Benderlioğlu, Sevinç Kıranlı, Hakan Karsak bulunuyor.

AMAN REİS DUYMASIN FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Aman Reis Duymasın filminin çekimleri İstanbul ve Erdek'te gerçekleştirildi.