Altın Kelebek'te ödül Dünyayla Benim Aramda dizisine verildi... Murat Boz'dan Zeytin Ağacı tepkisi gecikmedi

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Murat Boz, geçtiğimiz akşam düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde rol aldığı Zeytin Ağacı dizisi yerine ''En İyi İnternet Dizisi Ödülü''nü ''Dünyayla Benim Aramda'' dizisine verilmesine tepki gösterdi. Murat Boz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Dizimize en anlamlı ödülü dünyanın her yerinden bizi milyonlarca saat izleyen seyircilerimiz verdi.'' sözleri ile sitem etti. Boz, sosyal medyada çok konuşuldu.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nin 48'incisi geçtiğimiz akşam muhteşem bir törenle gerçekleştirildi. Ünlü isimlerin akın ettiği Altın Kelebek Ödülleri gecesinde "En İyi İnternet Dizisi" dalında ödüle layık görülen yapım Demet Özdemir ile Buğra Gülsoy'un başrolünde yer aldığı "Dünyayla Benim Aramda" oldu.

Murat Boz, rol aldığı "Zeytin Ağacı" yerine "Dünyayla Benim Aramda" dizisine "En İyi İnternet Dizisi Ödülü"nün verilmesine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Dizinin kapak fotoğrafını Instagram'da yayınlayan ünlü şarkıcı ve oyuncu Murat Boz, yaptığı İngilizce yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Dizimize en anlamlı ödülü dünyanın her yerinden bizi milyonlarca saat izleyen seyircilerimiz verdi. Bu yüzden bizimle olduğunuz ve bizi desteklediğiniz için tekrar teşekkür ederiz, size minnettarız"