Altın Kelebek'te ödül alan Sefo, kıyafetiyle tiye alındı! Mustafa Topaloğlu'na benzetildi

Son dönemin en popüler isimlerinden olan rapçi Sefo, Altın Kelebek Ödülleri'nde ''En İyi Rapçi Ödülü''nün sahibi oldu. Sefo, sahne sansının yanı sıra tercih ettiği kıyafet ile gecenin en çok konuşulan isimlerinden oldu. Ünlü rapçi, türkücü Mustafa Topaloğlu'nun ''Abu Çi Çi'' adlı klibinde giydiği kıyafete benzer bir tercih yapması ile sosyal medyada gündem oldu. Ünlü rapçi, sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden oldu.

Kördüğüm, Tutsak, Bonita, Affetim, Yarım Kalır ve Isabella gibi şarkılarıyla kısa sürede yıldızı parlayaıp büyük bir hayran kitlesine ulaşan ünlü rapçi Sefo, geçtiğimiz akşam düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde En İyi Rapçi Ödülü'nün sahibi oldu.

Ödülünü Bengü'nün elinden alan Sefo, konuşmasında "Bu ödüle beni layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımda olan aileme ve ekibime de çok teşekkür ederim. Heyecanlanarak yaptığım şarkıların böyle karşılık bulması benim için çok özel bir his. Zaten insan ne olursa olsun heyecanını kaybetmemeli diyorum" dedi.

Altın Kelebek'te performansı sergileyen Sefo, dansçılarıyla sahneye çıktı ve sevilen şarkılarını seslendiri. Rapçi karanlıkta parlayan kıyafetiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Tarzıyla dikkat çeken Sefo, Mustafa Topaloğlu'nun "Abu Çi Çi" adlı klibinde giydiği kıyafete benzer bir tercih yapması ile sosyal medyada gündem oldu.