Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buluyor

Pantene Altın Kelebek ödülleri adayları merak ediliyor. Kanal D ve Teve2 ortak yayını ile magazinseverlerle buluşacak olan ödül töreni bu yıl 9 Aralık 2018 Pazar günü yayınlanacak.

Kanal D ve Teve2 ortak yayını ile magazinseverlerle buluşacak olan ödül töreni bu yıl 9 Aralık 2018 Pazar günü ekrana gelecek.Cem Davran ve Çağla Şıkel’in sunacağı Pantene Altın Kelebek gecesi, geçen yıl olduğu gibi yine etkileyici bir video mapping şovuyla başlayacak. “Türkiye’nin ödülü” vurgusunun yapılacağı şovda, Şıkel baş dansçı olarak görev alacak. Sanat yönetmenliği ve senaryo yazarlığını Yasin Soy’un yaptığı şovun animasyonlarında Mert Onaran’ın, müziklerinde ise Volkan Şanda’nın imzası var. Şovun ardından başlayacak ödül töreni boyunca, müzik dünyasının yıldızları özel performanslarıyla geceye renk katacak.

EN İYİ YOUTUBER İÇİN TIKLAYINIZ

EN İYİ DİZİ ÇİFTİ İÇİN TIKLAYINIZ

EN İYİ ERKEK OYUNCU İÇİN TIKLAYINIZ

ALTIN KELEBEK 2018 KAZANANLARI İÇİN TIKLAYIN

ÇAĞLA ŞİKEL KİMDİR? TIKLAYIN

PANTENE ALTIN KELEBEK ADAYLARI KİMLER OLDU?

Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 37 farklı kategori var. Bunların içinden en çok konuşulacak ve en çok merak edilecekleri yazacağım, kendi tahminlerimden bakalım kaç tanesi tutacak? Böyle gecelerin en güzel yanı, her ne kadar aday gösterilenlerin hepsi çok başarılı olsa da, herkesin kendine ait bir favorisi olup, kim çıkacak diye beklemesi...

Bu sene özellikle dizilerle alakalı kategorilerde adayların hepsi kuvvetli. Bayağı bir çekişmeli geçeceğe benziyor.

En iyi dizi kategorisinde 6 aday var. Bunlar; yıllardır büyük başarıyla devam eden Arka Sokaklar, son iki sezondur müthiş bir hayran kitlesi kazanmış Avlu, 'Shameless'ın uyarlaması olarak hayatlarımıza giren Bizim Hikaye, fenomen Çukur, reytinglerde birinci sırayı kaptırmayan Diriliş Ertuğrul ve acıklı bir hayat hikayesi sunan Kadın.

Yazarken bile kararsız kalıyor insan... Hepsinin ayrı ayrı kalpten vuran tarafları var, hepsi insanın başka bir yerine dokunuyor.