Altın Kafes'in yıldızı Aytaç Şaşmaz'dan erken final yorumu: ''Reytingler beni ilgilendirmiyor''

Altın Kafes dizisi reytinglerde istediğini elde edememiş ve erken final kararı verilmişti. Altın Kafes'in başrolü Aytaç Şaşmaz, dizinin reytingleri hakkında konuştu. Aytaç Şaşmaz, ''Bir oyuncu olarak bizlerin reytinglere bakıp bakmaması bir şey değiştirmiyor'' ifadesini kullandı.

Aytaç Şaşmaz'ın başrolü olduğu Altın Kafes dizisi başlamış ve daha birinci ayını dahi dolduramadan final kararı alınmıştı. Ebru Cündübeyoğlu'nun da başrolünde olduğu Altın Kafes dizisinin oyuncusu Aytaç Şaşmaz, geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. Şaşmaz, biten dizisi hakkında açıklamalarda bulundu.

"REYTINGLER OYUNCUYLA ALAKALI DEĞİL"

Muhabir Online'de yer alan habere göre; Şaşmaz diziyle ilgili sorulara, "Başladı ve bitti, ömrü kısa sürdü ne yazık ki. Böyle olması gerekiyormuş, hayırlısı buymuş" dedi.

Reytingler ilgili de konuşan oyuncu, "Oyuncuyla alakalı bir şey yoktur, yapım ve kanalla ilgili bir şey vardır. Oyuncu reytinglerle ilgilenmez çünkü." dedi. "Bir proje yaptığınızda reytinge bakmaz mısınız sorusuna ise, "Tabii ki bakıyoruz ama onlara asıl bakması gereken kişiler, kanal ve yapımcı. Bir oyuncu olarak bizlerin reytinglere bakıp bakmaması bir şey değiştirmiyor" dedi.