Altan Gördüm'den itiraf gibi açıklama: Her şeyin bir bedeli var

Ünlü oyuncu Altan Gördüm bir dergiye verdiği röportajda babalık üzerine samimi açıklamalarda bulundu. Altan Gördüm, ''Daha önce yaşamadığınız bir sevgiyi yaşayacaksanız; bunun da bir bedeli, bir sorumluluğu vardır.'' dedi.

1991-2013 yılları arasında Vahide Perçin ile evli kalan ve Alize adında kızı dünyaya gelen Altan Gördüm, bir dergiye verdiği röportajda babalığı anlattı. Baba olmanın değerinden bahseden Altan Gördüm, şunları söyledi:

"Baba olmadan önce de bebek beklediğimizi öğrendiğimde zaten o güne kadar yaşamadığım büyük bir mutluluk içime doldu. Tabii bu mutluluk daha önce bilmediğim bir şey. Bir yandan da herhalde çok büyük bir sorumluluk demekti."

Genelde birçok erkeğin baba olmaktan çekindiği hatırlatılan usta oyuncu, kendisinin bu noktada çekincesinin olup olmadığı sorusunu cevapladı:

"Bu biraz, erkeğin sorumluluk almak istemekten kaçınmasıyla ilgili zannediyorum. Yani suçlamayayım hemcinslerimi ama her şeyin bir bedeli var. Dediğim gibi, daha önce yaşamadığınız bir sevgiyi yaşayacaksanız; bunun da bir bedeli, bir sorumluluğu vardır. O yüzden benim öyle bir korkum yoktu, hatta dediğim gibi daha önce hiç yaşamadığım bir sevgiyi yaşadım, yaşıyorum hâlâ."