Altan Erkekli 'Vizontele' ile ilgili gerçeği yıllar sonra anlattı! İlk kez konuştu

Birçok başarılı projede rol almış olan usta oyuncu Altan Erkekli, konuk olduğu programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yılmaz Erdoğan ile başrollerini paylaştığı Vizontele filmi hakkında konuşan Altan Erkekli, ''Filmin bitmesine iki gün kala Gürdal rahmetli oldu. Ölüm haberini ben aldım, herkes uyuyordu. Cenazeye geldik, çekimlere ara verdik. Yılmaz akşamında 'ağabey ne olur sevdiğimizi kaybettik gel ne olur beraber olalım. Biz seni sevdik' dedi. Rutkay ağabey de izin verdi, doğduğum yere geldim'' dedi.

Usta oyuncu Altan Erkekli, Fatih Altaylı'nın sunuculuğunu üstlendiği programın bu haftaki konuklarından biri oldu. Vizontele filmine dahil olma sürecinden bahseden Altan Erkekli, bilinmeyenleri ilk kez anlattı.

"BEN DE İSTANBUL'A GELMEKTEN ÜRKÜYORDUM"

Erkekli, "Rahmetli Gürdal (Tosun) daha ölmemişti. 'Otogargara' ile Ankara'ya turneye geldiler. Ben de 'İnadına Yaşamak' isimli tek kişilik bir oyun oynuyordum. BKM ekibi olarak oyunu izlediler. Oyunumuz biraz çakışıyordu. Yılmaz (Erdoğan) 'ağabey sen geleceksen oyunu biraz geç başlatırım.' dedi. Hakikaten geç başlattı. 2.5 yıl sonra Yılmaz (Erdoğan) telefon açtı. Ben de İstanbul'a gelmekten ürküyordum.

"OKYANUSLARDA YÜZMEN GEREKİYOR DİYEREK İZİN VERDİ"

Zaten oyunum vardı, Rutkay Aziz yönetiyordu oyunu. 'Biz seni ezmezsek Rutkay ağabeyden izin alsak' dedi. Sonra Rutkay ağabey izin verdi, senaryoyu okudum beğendim. Rutkay ağabey de 'Okyanuslarda yüzmen gerekiyor' diyerek izin verdi. Filmi çekip tekrar dönecektim Ankara'ya. Filmin bitmesine iki gün kala Gürdal rahmetli oldu. Ölüm haberini ben aldım, herkes uyuyordu. Cenazeye geldik, çekimlere ara verdik. Yılmaz akşamında 'ağabey ne olur sevdiğimizi kaybettik gel ne olur beraber olalım. Biz seni sevdik' dedi. Rutkay ağabey de izin verdi, doğduğum yere geldim"