Yeni bölümü yayınlanmayan Alparslan Büyük Selçuklu'dan müjde var! Tam 6 gün sonra...

TRT 1'in en çok izlenen dizilerinden birisi olan Alparslan Büyük Selçuklu izleyicileri gelen son habere üzülecek. Dizinin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre bu akşam yayınlanması beklenen bölümün gelecek hafta izleyici karşısına çıkacağı bilgisi paylaşıldı.

Büyük bir ilgiyle izlenen Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle ilgili izleyicileri şaşırtacak bir gelişme paylaşıldı. Yapım şirketi Akli Film gelişmeyi dizinin sosyal medya hesaplarından duyurdu. Verilen bilgiye göre, Alparslan Büyük Selçuklu dizisi bu hafta ekranlara bir haftalığına ara verecek. Dizi 21 Kasım Pazartesi günü izleyicisiyle buluşacak. Bilindiği üzere Alparslan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Barış Arduç koronavirüse yakalandığı duyurulmuştu.

BU HAFTA YOK

Pazartesinin en çok izlenen dizilerinden olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi bu hafta ekranlara bir haftalığına ara verecek.

21 KASIM'DA GERİ DÖNECEK

Dizi aranın ardından 21 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de özetsiz bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.

Alparslan Büyük Selçuklu'dan ayakta alkışlanacak hamle! Giden ismi apar topar geri döndürdüler!

SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sevgili izleyicilerimiz,

Her pazartesi yeni bölümlerimizle evlerinize konuk olduğumuz Alparslan: Büyük Selçuklu'nun yayınına elimizde olmayan sebeplerden ötürü kısa bir ara veriyoruz.

Özetsiz yeni bölümümüzle 21 Kasım Pazartesi günü yeniden görüşmek üzere."