Gelişiyle küllerinden doğacaklar! Alparslan Büyük Selçuklu ile Yasak Elma arasında oyuncu alışverişi!

6. sezonuyla yoluna devam eden Yasak Elma dizisinin yeni bölümünün bu hafta yayınlanmaması izleyiciyi şaşırtmıştı. Yeni bölümü heyecanla bekleyen izleyiciye muhteşem bir haber verildi. Son dönemde entrikanın iyice arttığı diziye bomba bir isim katılıyor. Son olarak Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde de Prens Rati rolüyle izlediğimiz ünlü oyuncu Emre Kızılırmak dizinin kadrosuna dahil oldu. Kızılırmak dizide doktor Selim Avcıoğlu karakterine hayat verecek.

Alparslan Büyük Selçuklu ile Yasak Elma arasında oyuncu alışverişi! Gelişiyle küllerinden doğacak. Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizilerinden olan Yasak Elma'da bomba bir gelişme yaşanacak. Heyecanın doruklara çıktığı diziye bomba bir karakter eklenecek. Gelen son bilgilere göre, Emre Kızılırmak dizide doktor Selim Avcıoğlu karakteriyle dahil oluyor. Karakterin merak edilen yönleri de belli oldu.

BOMBA TRANSFER

Heyecanın iyice arttığı diziye bomba bir isim katılıyor. İsmini duyan herkesin çok şaşıracağını biliyoruz.

ALPARSLAN'DAN GELİYOR

Son olarak Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde de Prens Rati rolüyle izlediğimiz ünlü oyuncu Emre Kızılırmak dizinin kadrosuna dahil oldu.

DOKTOR SELİM OLACAK

Kızılırmak dizide doktor Selim Avcıoğlu karakterine hayat verecek. Selim karakteri özellikle Kumru için son derece önemli birisi olacak.

EMRE KIZILIRMAK KİMDİR?

Emre Kızılırmak 9 Mart 1983 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Kendisinden üç yaş büyük bir ağabeyi olan Kızılırmak, anne tarafından Samsun, baba tarafından ise Sivaslıdır.

Çocukluğu İzmir'de geçen Kızılırmak, üniversite için Eskişehir'e giderek Anadolu Üniversitesi Spor Akademisi Rekreasyon Bölümü'nden mezun oldu.

2009-2011 yılları arasında atv'de yayınlanan Aşk Bir Hayal dizisinde canlandırdığı "Teğmen Altay" rolü ile oyunculuğa adımını attı.