Alparslan Büyük Selçuklu 2. sezona 3 eksikle başlıyor! Yerlerini hiç kimse dolduramayacak...

2. sezon için gün sayan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Fahriye Evcen dahil yaşanan 3 ayrılık gelişmesi seyircileri çok üzecek. Canlandırdığı Tuğrul Bey karakteriyle milyonların sevgisini kazanmayı başaran Barış Bağcı'nın aldığı son karar herkesi üzecek. Gelen son bilgilere göre, reyting sıralamasında ilk basamaklarda yer alan dizinin ikinci sezonunda Barış Bağcı olmayacak. Fahriye Evcen'in ardından ünlü ismin diziye veda etmesi şaşkınlık yarattı.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi yeni sezon için hazırlıklarını tamamladı. Dizide yaşanan peş peşe ayrılıklar şok etti. Fenomen diziden Cansu Tuman ve Fahriye Evcen'in ardından bomba bir isim daha ayrılıyor. Son olarak bir sezon boyunca Tuğrul Bey rolüyle izlediğimiz ünlü oyuncu Barış Bağcı aldığı ayrılık kararıyla hayranlarını üzdü. İki ayrılığın ardından dizinin yapım şirketi beş yeni oyuncuyu dizinin kadrosuna dahil etti. Alparslan Büyük Selçuklu'nun yeni sezonunun ay sonu başlaması bekleniyor.

BOMBA AYRILIK!

Tuğrul Bey rolüne hayat veren ünlü oyuncu Barış Bağcı dizinin yeni sezonunda olmayacak.

5 OYUNCU KADROYA KATILDI

5 bomba transfere imza atan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde yaşanan 3 ayrılık yürekleri dağlayacak.

3 EKSİKLE BAŞLAYACAKLAR

Fahriye Evcen, Cansu Tuman ve Barış Bağcı'nın dizinin yeni sezonunda kadroda yer almayacak.

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Öte yandan dizinin ikinci sezonunda kadroya beş yeni isim dahil oluyor. Kayra Zabcı, Umut Karadağ, Bora Cengiz, Öykü Gürman ve Serhat Tulumluer'in kadrosuna katan dizi ikinci sezonuyla yine ekranların en çok izlenen dizilerinden birisi olmayı hedefliyor.

BARIŞ BAĞCI KİMDİR?

Barış Bağcı 27 Mayıs 1975 tarihinde Karaman'da dünyaya geldi. Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda yaklaşık 15 yıl kadar görev aldıktan sonra, oyunculuk kariyerine İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda devam etmiştir.

2015-2018 yılları arasında, TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Moğol kumandanı Baycu Noyan karakterini canlandırarak kariyerinde ün kazanmıştır.