Alp Navruz Ayça Ayşin Turan'ı aldattı mı? İddialara ateş püskürdü

Geçtiğimiz günlerde ilişkilerini noktalayan Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan hakkında bomba iddialar ortaya atıldı. Alp Navruz'un sevgilisi Ayça Ayşin Turan'ı aldattığı öne sürüldü. Navruz, çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozdu. Navruz, açıklaması ile tepkisini dile getirdi.

Ada Masalı setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan, magazin basınının yakından takip ettiği çiftler arasında yerini alıyordu. Ancak Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan, kısa bir süre önce ayrılık kararı aldı. İkili, sosyal medyadan birbirini sildi.

ALP NAVRUZ AYÇA AYŞİN TURAN'I ALDATTIĞI İDDİALARINA YANIT VERDİ

Ünlü oyuncu Navruz'un sevgilisini aldattığı iddiası gündemde deprem etkisi yarattı. Yürek Çıkmazı dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Navruz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadelere yer verdi. Navruz, şu ifadelere yer verdi:

"Son zamanlarda hakkımda hiçbir gerçekliği olmayan ve bunu bildikleri için yalnızca iddia olarak yazılan birkaç haberi ben de hayretle okudum. Bu yaşanan sürecin kötü niyetli kişilerce ilerletildiği böylesine kulaktan dolma haberlerini arka arkaya yapılmasından açıkça bellidir. Bugüne kadar açıklama yapmak istemedim. Fakat artık kötü niyetli ağızlardan çıkan bu söylentiler saygısızlık ötesi bir boyuta ulaşmıştır.

Ayrıca belirtmek istedim ki, her ilişki zamanında yıpranabilir, kişiler arasında bazı anlaşmazlıklar olabilir. Biz de genel sebeplerden ötürü karşılıklı saygıyla konuşarak ilişkimizi noktaladık. Bu asılsız çirkin söylentilerle ilgili ilgisi yoktur. Bu söylentileri yayan kişi veya kişilerin sevgi saygı aile bilincine ve temiz bir vicdanına sahip olması dileğiyle... Saygılarımla..."