Alp Kırşan en büyük zaafını itiraf etti

Survivor'da sunuculuk yaparken kadrodan ayrılan ve tüm vaktini ailesine ayırma kararı alan Alp Kırşan, verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kendisine yöneltilen sorulara samimiyetle yanıt veren Kırşan, en büyük zaafını da ilk kez açıkladı.

Survivor programını sunduğu dönemde kariyerinin zirvesindeyken ailesine vakit ayırmaya karar verip sunuculuğu bırakan Alp Kırşan, Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu.

'Çocukken üçüncü kattan atlayıp sakatlanmak mı, "Survivor"da yarışmacıyken fazla mızıklanmak mı?' sorusuna yanıt veren Kırşan, 'Üçüncü kattan atlamak! Doğru şekilde atlarsam hiçbir sorun olmayacağını düşünmüştüm. Yere inene kadar çok heyecan vericiydi. Ama sonuç büyük pişmanlık oldu tabii.' dedi.

İzmirli olup Bodrum'da yaşaması hakkında da konuşan Kırşan, '12 ay yaşamak için Bodrum, çünkü daha sıcak. Biz ailece sıcağı seviyoruz. Çeşme kışın bizim için çok soğuk.' ifadelerini kullandı.

En büyük zaafını ilk kez açıklayan Alp Kırşan, şunları söyledi: 'Hayatta en büyük zaafım kitap okumamak, bir belgesel izler öyle uyurum.'