Alişan'ın paylaşımı duygulandırdı: Sevinçliyim, gururluyum, hüzünlüyüm

Ünlü şarkıcı Alişan'ın geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle kaybettiği Selçuk Tektaş'ın kızı Ceylan, sunum yaptı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Alişan, ''Sevinçliyim, gururluyum, hüzünlüyüm bugün... Ceylan'ım o kadar güzel sunumlar yaptı ki hepimizin göğsünü kabarttı!'' ifadelerini kullandı.

Şimdilerde TRT1'de ekrana getirilen gündüz kuşağı programı ile izleyici karşısına çıkan ünlü sanatçı Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz yıl temmuz ayında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti. Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından yeğenlerine sahip çıkan Alişan, "Artık 4 çocuğum var." demişti.

Selçuk Tektaş'ın küçük kızı Ceylan, okulların kapanmasına az bir zaman kala Terakki Vakfı Kültür Merkezi'nde sunum yaptı. Alişan, yeğenleri Eyşan ile Ceylan ve yengesi Merve Tektaş ile objektif karşısında poz verdi.

Alişan, gönderisinde şu notu düştü: "Sevinçliyim, gururluyum, hüzünlüyüm bugün... Ceylan'ım o kadar güzel sunumlar yaptı ki hepimizin göğsünü kabarttı! İnşallah daha nice başarılarını, güzel günlerini görürüz Ceylan'ım..."