Ozan Ebcin kimdir, hastalığı neydi, ölüm nedeni nedir? Alişan'ın kuzeni Ozan Ebcin kaç yaşında, aslen nereli?

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, geçtiğimiz haftalarda korona virüsten hayatını kaybetmişti. Ünlü türkücü Alişan, kuzeni ile ilgili aldığı ölüm haberiyle de bir kez daha yıkıldı. Alişan'ın kuzeni Ozan Ebcin'in geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki Alişan'ın kuzeni Ozan Ebcin kimdir, ölüm nedeni nedir? Ozan Ebcin kaç yaşında, hastalığı neydi?


Alişan'ın kuzeni Ozan Ebcin'nin ölümü ile sanat camiasını yine hüzne boğdu. Geçtiğimiz günlerde koronavirüsten kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan'ın kuzeni Ozan Ebcin'in vefatı kafalarda soru işareti bıraktı. Bir çok kişi tarafından internet aramalarında "Alişan'ın kuzeni Ozan Ebcin kimdir, ölüm nedeni nedir? Ozan Ebcin kaç yaşında, hastalığı neydi?" sorularına yanıt aranıyor.

ÜNLÜ SANATÇI ALİŞAN'I KAHREDEN ÖLÜM!

Kardeşinin ardından bir kez daha yıkıldı! Kardeşi Selçuk Tektaş'ı korona virüsten kaybeden Alişan'ın kuzeni Ebcin'in geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

ALİŞAN'IN KUZENİ OZAN EBCİN KİMDİR, ÖLÜM NEDENİ NEDİR?

Alişan'ın kuzeni Ozan Ebcin'in banyoda düşerek kafasını çarpması sonucu beyin kanaması geçirdiği ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği belirtiliyor?

Kardeşinin vefatıyla yıkılan ünlü türkücü Alişan, aldığı ölüm haberiyle bir kez daha yıkıldı. Alişan'ın kuzeni Ozan Ebcin'in banyoda düşerek kafasını çarpması sonucu beyin kanaması geçirdiği ve bu nedenle hayatını kaybettiği belirtildi.

Şarkıcı Alişan'ın kuzeni Ozan Tektaş beyin kanamasından vefat etti

Ozan Ebcin, Selçuk Tektaş'ın cenazesine de katılmıştı.

Ünlü şarkıcı Alişan'ın, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş'ın mezarını her gün ziyaret ettiği öğrenildi.