Alişan'ın eşi Buse Varol'un pişmanlığı büyük! Sonunda itiraf etti

Alişan ile Buse Varol magazinde sıklıkla gündeme gelmeye devam ediyorlar. Alişan'ın eşi Buse Varol Tektaş, verdiği kilolar ile de gündemde. Ünlü oyuncu, ''Ben 10 kilo vermiştim aslında. Ama yazdan beri de ne yalan söyleyeyim spor bile yapmıyorum. ‘Aman ye ne olacak sanki' diyorum. Tatillerde yiyorum çünkü yemeyince de üzülüyorum yiyince de üzülüyorum.'' ifadesini kullandı.

Alişan ile rol aldıkları 'Dostlar Mahallesi' dizisinin setinde tanışıp evlenen Buse Varol Tektaş, iki çocuk sahibi olmuştu. 2019 yılında oğlu Burak'ı, 2021 yılında da kızı Eliz'i kucağına almıştı. Evliliklerinde kriz yaşayan ve bunu da atlatan Buse Varol Tektaş, son dönemlerde vermiş olduğu kilolar ile gündemde.

Buse Varol Tektaş, "Ben 10 kilo vermiştim aslında. Ama yazdan beri de ne yalan söyleyeyim spor bile yapmıyorum. 'Aman ye ne olacak sanki' diyorum. Tatillerde yiyorum çünkü yemeyince de üzülüyorum yiyince de üzülüyorum. En kötüsü de tatlı yedikten sonra pişmanlık geliyor ama tekrar spora başlayacağım. Biraz kilo aldım çünkü." açıklamasında bulundu.