Alişan'ın eşi Buse Varol'dan yeni paylaşım... Sosyal medyayı ikiye böldü

Ünlü şarkıcı Alişan'ın eşi Buse Varol, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Kızı Eliz'i kucağına almasının ardından hızla kilo veren Buse Varol, son paylaşımı ile sosyal medyayı ikiye böldü. Varol'un paylaştığı fotoğraf ve video arasındaki farkı göre sosyal medya kullanıcıları ''Bu nasıl 34 beden?'' yorumunda bulundu. Varol'un yanıtı merak konusu oldu.

Alişan ile rol aldıkları dizinin setinde tanışıp nikah masasına oturan Buse Varol, son olarak kızı Eliz'i kucağına aldı. Alişan ile evliliğindeki krizi atlatıp birlikteliklerine devam eden Varol, kilo verme sürecini an be an takipçileri ile paylaştı.

BUSE VAROL TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLDÜ

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen ünlü oyuncu Varol, gittiği güzellik merkezinden kareleri paylaşarak kısa sürede 34 beden olduğunu ifade etmişti. Geçtiğimiz yaz eşiyle çıktığı Bodrum tatilinde bikinili görüntülenen Varol'un o halleri uzunca bir süre konuşulmuştu. Varol, son paylaşımı ile takipçilerini ikiye böldü.

Buse Varol'un fotoğrafı ile videosu arasındaki farka dikkat çeken takipçileri ünlü oyuncuya 'Bu nasıl 34 beden' diye sordu. İşte o paylaşım;