Alişan'ın eşi Buse Varol'dan iddialı paylaşım! Ünlü oyuncu bakın hangi konuda yetenekliymiş

Alişan'ın eşi Buse Varol iddiasını ortaya koyan bir paylaşıma imza attı. Ünlü oyuncu, mutfaktaki hünerlerini sergilediği gönderisinde yaptığı iddialı açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Türkücü Alişan ile mutlu bir evliliği olan Buse Varol sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ünlü oyuncunun mutfaktaki yeteneğini konuşturduğu paylaşımı ve iddialı açıklaması gündem oldu.

Ekranların sevilen yüzü Alişan ile yaptığı evlilik sonrası magazin gündeminde sıkça adını duyduğumuz Buse Varol paylaşımlarına hız kesmiyor.

En son Payitaht Abdülhamid dizisinde Pakize karakteri ile ekranlarda yer alan güzel oyuncu, oğlu Burak ile ilgilenebilmek için setlere ara vermişti. İkinci çocuğuna hamile olan Buse Varol, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hayranlarıyla etkileşimini sürdürmeye devam ediyor.

Instagram’da 1.3 milyon takipçisi bulunan ünlü güzel; eşi Alişan, oğlu Burak ve kendisi ile ilgili sık sık paylaşımlarda bulunuyor. Doğal hallerini gözler önüne seren ünlü isim, sosyal medyadaki popülaritesini yitirmemekte kararlı gözüküyor.

Buse Varol, görenlerin on parmağında on marifet var dediği türden bir paylaşıma imza attı. Mutfakta hünerlerini göstermeyi seven yetenekli isim, Instagram story'sinden yoğurt mayaladığı bir gönderide bulundu. "Söylemesi ayıp taş gibi yoğurt mayalarım" notunu düştüğü paylaşımındaki iddialı açıklaması dikkat çekti.  Ünlü güzel, yeni paylaşımıyla kendini övmekten geri kalmadığını bir kez daha göstermiş oldu. 

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın son haline inanamayacaksınız! Verdiği kilolarla bambaşka biri oldu