Alişan'ın eşi Buse Varol kızı Eliz'in yeni doğduğundaki fotoğrafları ilk kez paylaştı! Yorum yağmuruna tutuldu: Bu ne tatlılık

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan Alişan'ın eşi Buse Varol, geçtiğimiz yıl kucağına aldığı kızı Eliz'in yeni doğduğu anlara ait fotoğrafları ilk kez paylaştı. Alişan ile evliliğindeki krizleri geride bırakan Buse Varol'un Eliz'i paylaştığı fotoğraflar büyük ses getirdi. Sosyal medya kullanıcıları ''Bu ne tatlılık'' yorumunda bulundu.

Selçuk Tektaş'n vefatının ardından Alişan'ın yeğenleri, yengesi ve annesine fazla vakit ayırması Buse Varol ile evliliğini tehlikeye atmıştı. Ayrılık aşamasına gelen ünlü şarkıcı Alişan ile oyuncu eşi Buse Varol kötü günleri bıraktı. Zaman zaman eşiyle aşk dolu paylaşımlarda bulunan Varol, şimdi de geçtiğimiz yıl kucağına aldığı kızı Eliz'i paylaştı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan vaktini çocukları ile geçiren Varol, kızı Eliz'in yeni doğduğu anlara ait fotoğrafları ilk kez paylaştı. Varol'un paylaşımı takipçilerinden büyük ilgi gördü. Eliz'i gören sosyal medya kullanıcıları "Bu ne tatlılık" gibi yorumlarda bulundu.

İşte Buse Varol'un Eliz paylaşımı;