Buse Varol kaç yaşında ve nereli? Alişan'ın eşi Buse Varol kimdir?

Alişan ve Buse Varol çifti ikinci bebek müjdesini geçtiğimiz günlerde takipçileriyle paylaşmışlardı. Burak isminde bir oğulları olan çift, şimdi de kız bebek sahibi olacak. Bebeğin cinsiyetini paylaşan Alişan, Buse Varol ile 2018 yılında evlenmişti.

Alişan ve Buse Varol çifti, bir sürdir ikinci bebek iddialarıyla konuşuluyordu. Çift her seferinde iddiaları reddetti, sonrasında ise bebek müjdesini kendileri duyurdu. Buse Varol ile 2018 yılında evlenen Alişan'ın Burak isminde bir de oğlu bulunuyor. Çift, şimdi de kız çocuk sahibi olacak.

BUSE VAROL KİMDİR?

Buse Varol, 25 Mart 1990 tarihinde Manisa'da dünyaya geldi. Anne ve babası ayrı olan Buse Varol’un bir erkek kardeşi var. Üniversiteyi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünde tamamladıktan sonra kısa bir süre stajyer öğretmenlik yaptı. 2012 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ancak kariyerine oyunculukla devam etme kararı aldı. Buse Varol, yapımcılığını Türker İnanoğlu ve Erler Film'in üstlendiği Dostlar Mahallesi adlı dizde tanıştığı Alişan ile 6 Mayıs 2018 tarihinde nikah masasına oturdu. Çiftin oğulları Burak 13 Şubat 2019 tarihinde dünyaya geldi. Çok kısa sürede evlilik kararı alan Alişan ve Buse Varol, sosyal medyadan yaptıkları eğlenceli paylaşımlarla gündeme geliyor.

Alişan nerelidir, kimdir? Alişan kaç yaşında?