Alişan'dan yengesi Merve Tektaş'ı duygulandıran Selçuk Tektaş'lı doğum günü paylaşımı

Alişan koronavirüs nedeniyle kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'ın eşi Merve Tektaş'ın doğum günü için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Alişan'ın yengesi Merve Tektaş'ı duygulandıran Selçuk Tektaş'lı doğum günü paylaşımı takipçilerinden büyük ilgi gördü. Ünlü şarkıcı, ''Kim bilir ne sürprizler hazırlayacaktı?'' dedi.

Şarkıcı Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ı 2021 yılının Temmuz ayında koronavirüs nedeniyle kaybetti. Selçuk Tektaş'ın vefatı nedeniyle büyük yıkım yaşayan Alişan, yengesi Merve Tektaş'ın doğum günün sosyal medyadan kutladı.

Yengesi Merve Tektaş ve kardeşi Selçuk Tektaş'ın aynı karede yer aldığı bu fotoğrafı sosyal medya hesabından yayımlayan Alişan, "Selçuk'um bir yerlerden bizi izliyor ve bugün onun en telaşlı günü... 'Doğum günün kutlu olsun Mervoş' diyecekti ve kim bilir ne sürprizler hazırlayacaktı? Allah'ımdan tek dileğim sağlık hepimiz için. Eyşan'ımla, Ceylan'ımla inşallah uzun bir ömür. Hep başlarında ol onların. Ayrıca kardeşimi de hep mutlu ettiğin için teşekkür ederim. Gelinim, kardeşim" ifadelerini kullandı.