Alişan'dan Selçuk Tektaş paylaşımı

Şarkıcı Alişan, tam 1 hafta önce kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüsten kaybetmişti. Kardeşinin mezarını her gün ziyaret eden Alişan, 7. günde kardeşi Selçuk Tektaş ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Alişan'ın paylaşımında kullandığı ifadeler duygulandırdı.

Şarkıcı Alişan, kardeşini kaybetmenin acısını yaşıyor. Bundan tam 1 hafta önce koronadan kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden ünlü isim, Instagram hesabından paylaşımda bulundu. Alişan'ın paylaşımına birçok kişiden destek ve başsağlığı mesajları geldi. Alişan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün 7. Gün.. Ve sen benim kalbimde bir ömür kalacaksın kardeşim.. O kadar dua aldın ki herkesten ve almaya devam ediyorsun ki, eminim Allah'ım seni en güzel yerde misafir ediyordur.. Annen, baban, eşin, çocukların, yeğenlerin, kuzenlerin, akrabaların, dostların, arkadaşların ve biz seni hiç bitmeyecek bir özlemle ve dualarla her zaman anacağız.. Hep bu gülümsemenle kalacaksın aklımda..

Allah'ım senin mekanını cennet eylesin İnşallah.. Seni çok seviyorum canım kardeşim.. Başlayacağım bir yerden ama ne zaman nasıl başlayacağım bilmiyorum.. Hepimiz hep sen varsın gibi bir yerden başlayacağız tekrar.. Hiç gitmemişsin gibi...."