Alişan'dan Buse Varol'a romantik evlilik yıldönümü kutlaması... Beğeni yağmuruna tutuldu

Ünlü şarkıcı Alişan, dizi setinde tanıştığı Buse Varol ile 2018 yılında nikah masasına oturdu. Göz önünde olan çiftler arasına adını yazdıran ünlü çiftten Alişan, evlilik yıldönümlerini sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ve romantik mesajla kutladı. Alişan, 'Hayatımın en doğru kararını verdiğim ve imzasını attığım günün yıldönümü bugün... Aile kurduğum, yuva kurduğum gün bugün...' ifadelerini kullandı.

Şimdilerde Demet Akalın ile Star TV'de ekrana getirilen gündüz kuşağı programında sunuculuk yapan Alişan, 2018 yılında oyuncu Buse Varol ile dünayevine girdi. Çift evliliğini 2 çocukla taçlandırırken 3 yılı geriden bıraktı.

Ünlü şarkıcı Alişan, eşi Buse Varol'la evlilik yıldönümü paylaştığı bir video ile kutladı. Alişan'ın paylaşıma düştüğü not ise takipçilerinden tam not aldı. Alişan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'Hayatımın en doğru kararını verdiğim ve imzasını attığım günün yıldönümü bugün... Aile kurduğum, yuva kurduğum gün bugün... 3. Yılımız bitti. 4. yılımıza giriyoruz aşkım ve ben seni ilk gördüğüm anda hissettiklerimin ne kadar doğru olduğunu bugün 2 yavrumuzla daha da iyi anlıyorum... Birlikte ömür boyu İnşallah nice güzel senelere sevgilim... Seni çok seviyorum'