Alişan yine arada kalacak... Buse Varol kayınvalidesine gönderme mi yaptı? Olay sözler

Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından eşi Alişan'ın ailesiyle sorunlar yaşayan Buse Varol'un son paylaşımı kafa karıştırdı. Buse Varol'un ''Bugün karşılaştığım muazzam söz: 'Ben konuştuklarımın arkasındayım, siz arkasından konuştuklarınızın yanında!'' paylaşımı Alişan'ın annesine gönderme olarak yorumlandı. Varol, cephesinden açıklama gelmedi.

Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefat etmesinin ardından yeğenleri ve annesi ile daha fazla vakit geçirmeye başladı. Bu durumdan Buse Varol'un rahatsız olduğu ve Alişan ile boşanacağı iddiaları uzunca bir süre konuşuldu. Aralarındaki sorunları halleden ünlü çiftten Varol, eşinin ailesini sosyal medyadan sildi ve mesafeli bir duruş sergilemeye başladı.

Tektaş ailesinde yaşanan gelin-kaynana ve elti karmaşası devam ederken güzel oyuncunun paylaşımı magazin gündemine bomba gibi düştü.

BUSE VAROL KAYINVALİDESİNE GÖNDERME Mİ YAPTI?

Varol Instagram hesabından "Bugün karşılaştığım muazzam söz: 'Ben konuştuklarımın arkasındayım, siz arkasından konuştuklarınızın yanında!" sözlerini paylaştı. Varol'un paylaşımının kayınvalidesi ve eltisine gönderme olduğu öne sürüldü.