Alişan ve Buse Varol, kızları Eliz'in doğum fotoğraflarını yayınladı, sosyal medyada gündem oldu

Ünlü türkücü Alişan ve Busel Varol geçtiğimiz günlerde kızları Eliz'i kucağına aldı. Çiçeği burnunda anne-baba büyük mutluluk yaşarken Buse Varol'un doğum fotoğrafları paylaşıldı. Doğum fotoğraflarında Alişan'ın eşini bir an olsun yalnız bırakmadığı görüldü.

2018 yılında nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol 2019 yılında ilk çocukları Burak'ı kucağına aldı. Büyük bir ailesi olsun isteyen Alişan'ın Eliz adını verdiği kızı geçtiğimiz günlerde dünyaya geldi.

Kızının doğduğunu 'Geldi babasının aşkı, geldi şükür' sözleri ile duyuran Alişan, en yakınından beklenmedik bir hareketle karşı karşıya kaldı.

Kızı Eliz'in fotoğrafını kendisinden izinsiz paylaşan kişiye öfke kustu. Alişan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'En yakınlarım, bir kaç kişiye fotoğraf atıyorum o da alıyor hikayesine atıyor. Ve ben doğalı daha yarım saat olmuş bebeğimi görüyorum her yerde... Yazıklar olsun sana'

Gergin anları bir kenara bırakan ünlü çift bir kez daha anne baba olmanın mutluluğunu doyasıya yaşarken Buse Varol'un doğum fotoğrafları yayınlandı.

Buse Varol, doktorunun paylaştığı fotoğrafları Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Fotoğraflarda, Alişan'ın eşi Buse Varol'u doğum esnasında bir an olsun yalnız bırakmadığı görüldü.

İşte Buse Varol'un doğum fotoğrafları...